Incredibil! A murit la coadă la şomaj

ajofm_botosani.jpg

Agentia pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani
Un bărbat a murit în fața Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din Botoșani
foto: captura Facebook

Situaţie şocantă la Botoşani. Un bărbat a murit în timp ce stătea la coadă în faţa Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM). Omul venise să îşi depună dosarul de şomaj, însă la un moment dat s-a prăbuşit la pământ. Medicii au încercat să-l salveze, dar a murit la spital. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Nenorocirea s-a întâmplat luni dimineaţă. Bărbatul în vârstă de 50 de ani rămăsese fără loc de muncă şi a venit să îşi depună dosarul de şomaj. La un moment dat omul s-a prăbuşit pur şi simplu la pământ. Celelalte persoane aflate în faţa Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM) au sunat la 112 şi au cerut un echipaj de urgenţă. La faţa locului a fost trimisă iniţial ambulanţă cu asistent, apoi una cu medic.

La sosirea echipajelor medicale pacientul era în stop cardio-respirator. S-au declanşat imediat procedurile din protocolul de resuscitare. Omul şi-a revenit şi a fost dus la spital cu ritm cardiac şi puls. După câteva ore bărbatul s-a stins din viaţă la secţia Reanimare. Inima a cedat şi, cu toate că s-a încercat o nouă resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Medicii urmează să decidă dacă va sesiza și poliția despre acest deces. În acest caz, anchetatorii vor face cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Loading...

Citește și

  • somaj, absolventi, modificari, lege

    Tinerii sunt dezavantajați! Începând de anul acesta, toți cei care au absolvit liceul, dar au fost admiși la facultate sau la orice altă formă de învățământ acreditată, nu mai primesc ajutorul de șomaj.

  • indemnizatie somaj bani lege someri

    Persoanele care-și pierd locul de muncă au posibilitatea de a cere indemnizația de șomaj, însă numai în măsura în care sunt îndeplinite anumite condiții legale, potrivit avocat.net. Perioada în care se acordă banii și cuantumul efectiv al indemnizației depind amândouă de perioadele lucrate anterior.