Iată care sunt avantajele unei maşini de spălat vase!

Ultima actualizare:

Foloseşte puţin detergent Maşina de spălat vase foloseşte mai puţin detergent şi are nevoie de o cantitate mai mică de apă decât ai tu când le speli manual. Iar folosirea ei nu-ţi măreşte consumul de energie.

Îndepărtează eficient murdăriaVii obosit de la serviciu, trebuie să pregăteşti masa, copii te aşteaptă la teme şi tu nu ştii ce să faci mai întâi? Ei bine, maşina de spălat vase îţi vine în ajutor. O maşină de calitate, concepută pentru curăţarea vaselor, poate să îndepărteze eficient murdăria de pe tacâmuri până la paharele de cristal. În funcţie de nevoi, alege-ţi una care să fie dotată cu un număr mare de programe de spălare şi silenţioasă.

Economiseşti energie şi apăDacă nu eşti convinsă de beneficiile maşinii de spălat vase, este bine să iei în calcul faptul că, prin folosirea ei, consumul de apă şi de energie se reduce cu până la 60%. O familie de patru persoane consumă zilnic între 40 şi 60 de litri de apă caldă la o chiuvetă de bucătărie cu o capacitate de 20 de litri. O maşină de spălat performantă, setată la un program de 30 de minute, are nevoie de 14 litri de apă la un ciclu de spălare pentru a curăţa acelaşi număr de vase.

Te ajută să-ţi păstrezi mâinile îngrijiteSpălarea manuală a vaselor atacă pielea mâinilor. Detergentul de vase şi duritatea apei de la chiuvetă usucă pielea şi le dăunează unghiilor. În schimb, prin folosirea maşinii de spălat vase, te pui la adăpost de aceste neplăceri. În timp ce maşina spală vasele, poţi urmări liniştit filmul preferat sau te poţi ocupa de alte treburi casnice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net