Vrei să scapi de farmece? Trebuie să ajungi la biserica asta din Bucureşti

Ultima actualizare:

    Credincioșii s-au rugat la moaștele Sf. Ciprian
Credincioșii s-au rugat la moaștele Sf. Ciprian

Sărbătoare mare la Biserica Zlătari din București, care-și serbează hramul la data de 2 octombrie, când se prăznuiesc în calendarul creștin ortodox, Sf. Ciprian și Sf. Muceniță Iustina.

Sute de credincioși s-au așezat la coadă pentru a se ruga la moaștele Sf. Ciprian de la Biserica Zlătari de pe Calea Victoriei din București, scoase afară într-un baldachin cu flori. Pelerinii au stat la coadă peste două ore pentru a se ruga sfântului, cunoscut pentru puterile sale de a dezlega farmece și blesteme.


    La biserica Zlătari s-a stat la coadă câte două ore
La biserica Zlătari s-a stat la coadă câte două ore

”Am stat mai bine de două ore la coadă pentru a mă ruga Sfântului Ciprian, atât de iubit, care m-a ajutat ori de câte ori i-am cerut ajutorul. El este sfântul care ne ocrotește de vrăjitorii”, ne-a spus Aurica din București, care a cumpărat iconițe cu sfântul prăznuit azi, pentru a le împărți celor dragi. De sute de ani, Biserica Sfântul Ciprian-Zlătari adăposteşte icoana şi moaştele Sfântului Ciprian (mâna dreaptă a Sfântului), alături de alte odoare religioase de mare preţ, venerate de credincioşi: icoana Mântuitorului Iisus, a Sfântului Ierarh Nicolae şi alţi sfinţi care împodobesc ferestrele cu vitralii. Din partea dreaptă a altarului veghează icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, îmbrăcată în foiţă de argint.

Sf. Ciprian a fost vrăjitor, iar la 2 octombrie, creștinii cinstesc convertirea Sfântului Ciprian la creştinism. Credincioşi din Bucureşti, pelerini din alte zonele ale ţării, dar şi români din Spania şi Italia care-şi petrec concediul pe meleagurile natale vin să se roage, de câte ori au prilejul, la moaștele Sfântului.  Unii îşi caută dragostea pierdută, alţii vor să-şi redobândească sănătatea, să scape de vrăji şi de blesteme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net