Cele mai bune sfaturi ca să-ţi alegi geaca de toamnă

Ultima actualizare:

    Atenţie la materialul din care este fabricată  haina de toamnă
Atenţie la materialul din care este fabricată haina de toamnă

Frigul din ultimele zile ne-a îmbrăcat în haine groase de toamnă. În cazul în care vrei să-ţi cumperi îmbrăcăminte potrivită, trebuie să ştii că magazinele se întrec în oferte. Iată ce modele găseşti, la ce să fii atent când cumperi şi cât te costă.

În această perioadă, magazinele au scos la vânzare noile colecţii pentru sezonul toamnă-iarnă. Raioanele de îmbrăcăminte şi încălţăminte au expuse în rafturi geci din fâş, paltonaşe, jachete, pardesie la preţuri pentru toate buzunarele. Predomină modelele de geci din piele şi cele în stil milităresc. În ceea ce priveşte încălţămintea, vei găsi cizme din cauciuc şi ghete. Iată la ce să fii atent când cumperi geaca de tomnă.

Căptuşeală dublă - Haina de toamnă trebuie să fie bine căptuşită pentru a te feri de vânt. Alege modele cu căptuşeală dublă! De asemenea, este foarte important şi materialul cu care este căptuşită haina ta. Poţi alege hăinuţe căptuşite cu puf şi pene sau vatelină.

Material impermeabil - Atenţie la materialul din care este fabricată haina de toamnă. Dacă alegi o geacă de fâş, acesta trebuie să împiedice picăturile de ploaie să pătrundă. O geacă îmbibată cu apă nu e tocmai o alegere fericită.

Alege modele cu glugă - gluga te va apăra de vânt, ploaie şi temperaturi scăzute. Îţi ţine de cald la cap dar şi la gât. Toamna este recomandat să purtăm piese vestimentare cu glugă detaşabilă. Aceasta se poate prinde cu capse sau fermoar.

Cumpără o haină trei sferturi - fie că îţi cumperi o geacă, un pardesiu sau o jachetă mai groasă, trebuie să alegi modele care să îţi acopere talia. De preferat este să alegi o lungime midi. În acest fel, nu-ţi va fi frig la picioare, spate şi nici în zona mijlocului.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cât mai multe buzunare - O haină de toamnă practică va avea multe buzunare, inclusiv pe interior. Alege modele cu buzunare largi, încăpătoare pe exterior.

Atentie la capse şi fermoare - înainte de a te decide să cumperi modelul preferat trebuie să verifici cu mare atenţie cusăturile, îmbinările, capsele, nasturii, fermoarele sau şireturile. Optează pentru fermoare metalice pentru că sunt extrem de rezistente.

Cumpără de la firme serioase - deşi te va costa mai scump, este recomandat să cumperi de la firme cunoscute. Aceste produse sunt mult mai rezistente decât cele scoase la vânzare la colţ de stradă.

Uite cum ne încălţăm pe ploaie

Pentru zilele ploioase de toamnă când afară este noroi, poartă ghetuţe înalte, cu talpă plată, care se închid pe glezne cu şiret. Alege stilul milităresc pentru că este practic şi la modă în acest sezon. Este recomandat să cumperi încălţăminte închisă la culoare şi din piele naturală. Evită modelele din piele întoarsă pentru că acestea nu sunt rezistente la umezeală şi apă.

Dacă afară plouă, este recomandat să încalţi cizme din cauciuc. Sunt foarte utile, comode şi în culori vesele. Le poţi asorta la blugi sau colanţi, pulover tricotat larg şi asimetric şi un pardesiu de lungime medie sau mini.

Pentru o ţinută office sau elegantă alege cizme cu talpă plată şi carâmb înalt gen călărie. Dacă preferi tocurile, cumpără o pereche de botine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net