Ce crimă odioasă! Valentina trăia când i-a dat foc fostul iubit

Ultima actualizare:

    Valentina, 21 de ani, locuia singură în apartamentul  din Buzău, după ce mama ei plecase la muncă în Sardinia
Valentina, 21 de ani, locuia singură în apartamentul din Buzău, după ce mama ei plecase la muncă în Sardinia

O petrecere între câţiva tineri s-a sfârşit cu o crimă îngrozitoare. În incendiul care a dat bătăi de cap pompierilor a fost descoperit trupul carbonizat al Valentinei, o tânără de 21 de ani. Cosmin, fostul ei iubit, a fost arestat, duminică, pentru omor calificat.

În zorii zilei de 23 februarie, un incendiu puternic a izbucnit la ultimul etaj al unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău. Peste 30 de persoane au fost evacuate din locuinţe, informează adevarul.ro. Pompierii au spart uşa apartamentului aflat în flăcări. Iniţial s-a crezut că nu sunt victime, dar, ulterior, într-una dintre camere a fost descoperit un trup carbonizat. Cadavrul era întins pe jos însă într-o poziţie anormală pentru o victimă a unui incendiu sau intoxicaţie cu monoxid de carbon. Mai multe indicii le-au conturat anchetatorilor concluzia că au de-a face cu o moarte suspectă.

Cosmin nu mai avea mamă, iar de anul trecut devenise student la Universitatea de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti
Cosmin nu mai avea mamă, iar de anul trecut devenise student la Universitatea de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti

Imediat a fost declanşată o anchetă pentru stabilirea cauzelor incendiului şi împrejurărilor în care a murit persoana carbonizată. Victima a fost identificată ca fiind Valentina Daniela Nica, proprietara locuinţei. Valentina împlinise 21 de ani în decembrie 2018. Ea  locuia singură în apartamentul care îi fusese cumpărat în urmă cu trei ani de către părinţi, înainte ca aceştia să se despartă.

Vineri noapte, în apartament ar fi fost o mică petrecere, după cum spun vecinii, care au auzit dimineaţă cum mai mulţi tineri alergau pe coridor. Ulterior, apartamentul a fost cuprins de flăcări. Sâmbătă, procurorii au audiat mai mulţi tineri din anturajul victimei, inclusiv pe fostul iubit, Dan Cosmin, asupra căruia s-a restrâns cercul de suspecţi. În final, el a recunoscut că a dat foc intenţionat, folosind benzină. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în locuinţa Valentinei se strânseseră vineri seara cinci tineri, pentru a socializa, printre care şi Dan Cosmin, mai scrie adevarul.ro. Între acesta şi Valentina a izbucnit la un moment dat un scandal, fetei reproşându-i-se că încearcă să-i strice actuala relaţie cu o altă tânără, Anisia.

30 de vecini au fost evacuaţi  din cauza focului pus de Cosmin  
30 de vecini au fost evacuaţi din cauza focului pus de Cosmin  

Pe fondul consumului de alcool, băiatul şi-a pierdut cumpătul atunci când i-a fost arătată o fotografie în care apar fosta şi actuala iubită, însoţită de mesajul: “ştim tot”. Valentina a fost luată la bătaie de tânărul de 21 de ani până a fost lăsată inconştientă, apoi băiatul şi-ar fi sunat un prieten pentru a-i cere să-i aducă un bidon de benzină. Un scenariu înfiorător s-a conturat în urma audierilor. Se pare că victima trăia atunci când a fost stropită cu benzină şi incendiată. Alţi tineri se ascunseseră în baie, de frica agresorului, şi au fost blocaţi de incendiu. Criminalul s-ar fi întors după ei pentru a le deschide uşa. Necropsia a evidenţiat că tânăra era vie când a fost declanşat focul. Ieri, Cosmin a fost arestat pentru 30 de zile.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net