Angajata unui supermarket din Constanța, înțepată de mână de un scorpion. Inspectorii ITM au început o anchetă

scorpion-931561_960_720.jpg

Scorpionul a înțepat-o pe vânzătoare când a încercat să ia cășuni dintr-o lădiță
Femeia mușcată de scorpion a ajuns la spital
FOTO Pixabay.com

Accident de muncă bizar, la Constanța. O tânără angajata a unui supermarket a fost înțepată în mâna stângă de un scorpion care se afla într-o ladiță cu căpșuni. Incidentul s-a înregistrat în a doua zi de Paște.

A fost solicitat un echipaj de urgența, iar femeia a fost dusă la Spitalul Județean Constanța, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, potrivit Replicaonline.ro. Acum, inspectorii ITM și o comisie numită de compania care deține supermarketul au început o anchetă pentru a vedea în ce condiții s-a produs incidentul.

 

Înțepătura de scorpion este extrem de dureroasă, iar victima poate simți o arsură puternică, imediat după ce a fost înțepată. În cazuri mai grave, pot apărea dificultăți de respirație, greață sau vărsături. Este indicat ca persoana înțepată de scorpion să se adreseze unei unitați medicale.

 

Primul ajutor în cazul înțepaturii de scorpion

 

1. Aplicați o compresă rece pe zona înțepăturii timp de 10 minute. Apoi scoateți compresa timp de 10 minute și se repetă procedeul, dacă este necesar

2.Dacă sunteți înțepat în braț sau picior menținți membrul afectat într-o poziție confortabilă.

În lume sunt aproximativ 1.000 de specii de scorpioni, însă doar 30 dintre acestea sunt periculoase, înțepăturile lor fiind letale.

 

Citește și:

 

Dana Rogoz a mâncat scorpioni în Bangkok: «Să nu îi credeți când vă spun că are gust de pui!»

 

Top 6 cele mai periculoase animale din lume, care te pot ucide într-o clipă

Loading...
 
 

Citește și