Şocant! Copii violaţi de către taţii şi bunicul lor VIDEO

Ultima actualizare:

    Aceasta este ferma unde au avut loc abuzurile sexuale între 1988 şi 1995
Aceasta este ferma unde au avut loc abuzurile sexuale între 1988 şi 1995

Un american şi cei patru fii ai săi au fost inculpaţi în Missouri (centru) pentru violarea în mod repetat a şase strănepoţi, copii, nepoţi sau nepoate, iar poliţia a percheziţionat miercuri ferma familiei în căutarea unor eventuale cadavre, relatează AFP.

Autorităţile au refuzat să indice dacă sunt în căutarea unor corpuri de adulţi sau copii, şeriful Kerrick Alumbaugh mulţumindu-se să afirme în cursul unei conferinţe de presă că există 'indicii privinţa prezenţa unuia sau mai multor cadavre în diferite locuri'.

Autorităţile încearcă, de asemenea, să localizeze borcane de sticlă umplute cu note scrise de copii despre violenţele sexuale pe care le-au îndurat.

'Când victimele erau mai tinere, scriau ce li se întâmpla şi puneau hârtiile în aceste borcane, înainte de a le îngropa pe proprietate în speranţa că vor uita', a indicat Bill Lowe, purtător de cuvânt al poliţiei din Missouri.

Criminaliștii sapă după borcane de sticlă umplute cu note scrise de copii

simeon stalpnicul png

Avort la 11 ani

Calvarul copiilor a fost descoperit în august, când o femeie de 26 de ani s-a prezentat la poliţie pentru a povesti violenţele sexuale comise de tatăl său, unchii şi bunicul. Patru surori ale sale şi un frate cooperează de atunci cu poliţia şi ar urma să apară noi inculpări, a indicat Bill Lowe.

Tânăra a descris nouă episoade de violenţe sexuale care au început când avea cinci ani şi s-au încheiat când a rămas însărcinată şi a suferit un avort la vârsta de 11 ani. Violenţele erau însoţite de ceremonii elaborate de 'căsătorie' în cursul cărora fetele trebuiau să culeagă flori pentru a şi le pune în păr şi să poarte rochii speciale.

Vezi VIDEO cu locul unde aveau loc perversiunile sexuale

Polițiștii americani fac cercetări la ferma unde s-au petrecut grozăviile

Obligată să facă sex cu un câine

După una dintre ceremonii, tânăra a fost 'căsătorită' cu un unchi şi a fost dusă într-un hambar. Ea îşi aminteşte că unchiul a pus o pătură pe geamurile de la uşă şi le-a spus 'Distraţi-vă!'. Ea a fost obligată, de asemenea, să aibă relaţii sexuale cu un câine şi să se uite cum este violat fratele său, potrivit documentelor judiciare.

Lowe nu a vrut să precizeze dacă şi alţi membri ai familiei erau la curent cu aceste violenţe sau au fost prezente când au avut loc.

Abuzurile sexuale au durat opt ani

Violenţele au avut loc între 1988 şi 1995 într-o fermă din Bates City, Missouri. Bunica familiei a murit în decembrie 1991.

Cei cinci inculpaţi sunt Burrell Edward Mohler Sr., 77 de ani, şi fiii săi David A. Mohler, 52 de ani, Burrell Edward Mohler Jr, 51 de ani, tată a şase copii, Jared Leroy Mohler, 48 de ani, şi Roland Neil Mohler, 47 de ani.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net