Şi-au pus piedică

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Clujenii au stăpânit începutul şi finalul de meci, iar steliştii au controlat restul partidei. CFR a deschis scorul prin Culio, gazdele au revenit prin reuşitele lui Bogdan Stancu, dar roş-albaştrii au tremurat pe final, când campionii au egalat şi puteau chiar câştiga.

Banner ironic la adresa Jandarmeriei. Ultraşii Stelei de la Peluza Nord au afişat aseară un mesaj la adresa Jandarmeriei Române, care a reprezentat de fapt o revanşă pentru acel „tunel al groazei" de la partida cu Rapid, din Cupa României. "Tunelul din bastoane, făcut din lipsă de 25%. Oare?", a fost mesajul galeriei steliste.

Piccolo, lăsat pe bancă, Rada fundaş central. Fundaşul italian Felice Piccolo a fost doar rezervă aseară, deşi în mandatul fostului antrenor Sorin Cîrţu nu lipsea dintre titulari. Alin Minteuan, la debutul său ca principal în Liga 1, a preferat să-l treacă pe Rada din stânga în centru, alături de Cadu, şi l-a introdus pe Edimar pe bandă.

Culio, la al doilea gol. Argentinianul Juan Culio a înscris aseară, în ultima etapă a turului, al doilea său gol în acest sezon în campionat. Mijlocaşul sud-american nu mai marcase din etapa a doua, de la victoria de pe teren propriu contra celor de la Victoria Brăneşti, scor 2-0.

Nuno Claro, certat de Minteuan. Intervenţia întârziată a lui Nuno Claro la faza penaltiului scos de Kapetanos l-a scos din sărite pe antrenorul Alin Minteuan. După ce arbitrul Marius Avram a dictat 11 metri, tehnicianul CFR-ului a vociferat la adresa lui Nuno Claro.

 Reprezentanţii lui Juventus, după Traore. Ivorianul Lacina Traore a fost urmărit în partida cu Steaua de doi reprezentanţi ai celor de la Juventus. Italienii şi-au anunţat prezenţa la derbi încă de la începutul săptămânii.

Copiii lui Iordănescu au făcut spectacol din loje. Fani împătimiţi ai Stelei, băieţii mici ai lui Anghel Iordănescu, Andrei şi Alexandru, au fost la un pas să spargă geamul lojei la golul doi al favoriţilor. S-au potolit însă, după ce i-a "calmat" unul dintre cei aflaţi în încăpere.

Carragher ratează meciul cu Steaua. Fundaşul Jamie Carragher s-a accidentat în meciul cu Tottenham, scor 1-2, şi va absenta la partida de joi din Liga Europa din Ghencea.

Meme, aplaudat de tot stadionul

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost aplaudat de toţi cei 11.000 de fani prezenţi la stadion, la revenirea sa ca oficial al roş-albaştrilor după mai bine de trei ani de pauză. Imediat după ce i-au făcut primirea oficialului stelist, suporterii au început să scandeze injurii la adresa lui Vasile Maftei şi a Rapidului, ca urmare a faptului că Stoica declarase că vrea să-l transfere pe fostul căpitan al giuleştenilor.

Meme a luat loc pe banca de rezerve, acolo unde a avut un comportament de ultras pe toată durata partidei. A ieşit la marginea suprafeţei tehnice la fiecare fază, nu s-a ferit chiar să mai dea şi indicaţii, iar când Kapetanos a primit penalty a sărit pur şi l-a luat în braţe pe Lăcătuş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net