Pârtieeee! Trece Stolojan cu placa

Citeste tot despre: 

La 67 de ani este în formă maximă. Theodor Stolojan uimeşte cu forma sa fizică şi cu sporturile tinereşti pe care le practică. Prim-vicepreşedintele PDL este, practic, cel mai sportiv politician de la noi.

Dacă în urmă cu ceva vreme Theodor Stolojan nu s-a sfiit să se lase filmat înotând profesionist în mare, el demonstrează acum că nici sporturile de iarnă nu îi sunt străine.

Şi nu oricare dintre acestea, ci unul dintre cele mai dificile, anume snowboardul. Coborârea pârtiei cu placa este şi la tinereţe dificilă, necesitând condiţie fizică maximă, echilibru foarte bun şi curaj.

Iată că Stolojan a fost surprins în acest weekend la Predeal, pe pârtia de la Clăbucet, făcând curse cu snowbordul pe zăpadă.

În „pauzele" dintre coborârile cu placa, politicianul îşi instruia nepotul cel mare, care învăţa, alături de bunicul său, tainele schiului. Stolojan a preferat să vină la Clăbucet pentru că acest complex a aparţinut până acum trei ani familiei sale.

Pe lângă snowboard şi schi, Stolojan mai are o pasiune de iarnă: patinajul. De altfel, fruntaşul pedelist mărturisea recent că în copilărie visa să devină profesor de sport.

El povestea că dragostea de sport i-a fost insuflată de sora sa, care a jucat volei de performanţă iar apoi a devenit profesoară de educaţie fizică.


Loading...