Operat de cancer, Ţânţăreanu se tratează cu sex

Ultima actualizare:

După o viaţă plină de excese în care chefurile şi femeile au fost la ordinea zilei, milionarul Cristian Ţânţăreanu (65 de ani) trece acum printr-o încercare foarte grea.

În urmă cu două luni, omul de afaceri a început să se simtă brusc rău, soţia sa Manuela ducându-l imediat la medici, care au pus diagnosticul: cancer la colon.

„Aveam scaun cu sânge şi atunci mi-am dat seama că ceva e în nergeulă. Am făcut imediat analize şi mi-au descoperit că am cancer, într-o fază nu foarte înaintată", ne-a povestit Ţânţăreanu.

Milionarul a ales o clinică din Paris pentru a face intervenţia, care l-a costat 20.000 de euro, doctorii extirpându-i o porţiune de 30 de centimetri din colon, deoarece avea 22 de ganglioni.

"Nu am încredere în spitalele de la noi unde ori te trezeşti că pică curentul, ori nu au pansamente. M-au ţinut acolo două săptămâni, nevastă-mea şi băieţii au stat mai tot timpul cu mine. Cele trei zile pe care le-am petrecut la reanimare au fost însă groaznice", îşi aminteşte acesta.

Întors acum două zile acasă, pe moşia de la Corbeanca, Ţânţăreanu este mai slab cu 6 kilograme şi se simte foarte bine. Simţul umorului nu l-a părăsit nicio secundă şi continuă să aibă acelaşi stil de viaţă de dinainte de operaţie.

"Nu ţin regim, am voie să mănânc tot ce vreau şi beau două pahare de vin alb pe zi!".

Mai mult, milionarul spune că de când a ieşit din spital are un chef de sex nebun: "Nu ştiu ce mi-au făcut, să nu-mi fi atins ceva la operaţie, că acum fac sex şi de cinci ori pe săptămână!". În următoarea perioadă, el va trebui să urmeze 12 şedinte de chimioterapie pe care le va face la Spitalul Fundeni.

Îşi deschide restaurant

Nici nu s-a întors bine de pe patul de spital, că omul de afaceri a intrat în focuri. El va deschide în weekend, în Paradisul Verde, un cochet restaurant. Petrecerea va avea loc sâmbătă, când este invitată şi Camelia Potec. Localul de fiţe se numeşte „The Brick" şi are meniu internaţional.

Ce este cancerul la colon?

Este o tumoare malignă în colon. Simptomele acestei boli: deseori apar mucozităţi în scaun, însoţite de sânge închis la culoare (negru). Tranzitul intestinal devine neregulat şi variabil, ca şi consistenţa (alternanţa diaree /constipaţie).

Cancerul de rect poate altera completa închidere a anusului, cauzând o senzaţie persistentă de defecaţie. Cancerul situat mai sus pe colon poate da şi dureri abdominale.

Şi ele au învins cancerul!

Diagnosticată în octombrie anul trecut cu cancer la sân, Dana Deac a reuşit să învingă această boală. Fire puternică şi luptătoare, Dana a mărturisit într-un interviu că experienţa a fost atât de traumatizantă, încât a fost la un pas de a se sinucide.

Printre vedetele care au trecut printr-o dramă similiară se mai numără realizatoarea de televiziune Sanda Nicola, diagnosticată cu cancer de col uterin la vârsta de 26 de ani şi jurnalista Corina Dragotescu, care a suferit de cancer ovarian.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net