A vrut să deschidă uşa avionului în timpul zborului!

Ultima actualizare:

    Piloții Ryanair din Germania au intrat în grevăFoto: arhivă personală
Piloții Ryanair din Germania au intrat în grevăFoto: arhivă personală

Un călător le-a dat de furcă piloţilor şi le-a ridicat tensiunea în vene pasagerilor unui zbor Ryanair spre Roma! Bărbatul a forţat o ieşire de urgenţă în timp ce aeronava se afla în aer şi aproape a reuşit să tragă trapa de siguranţă. Avionul a plecat de la Bucureşti, sâmbătă dimineaţă, şi era în manevră de aterizare pe aeroportul din Roma când s-a întâmplat incidentul.

Turbulenţele se pare că au rămas cea mai mică problemă în timpul zborului! Un român a reuşit să semene panică de nedescris printre călători după ce a vrut să deschisă uşa avionului la mii de metri în aer. Bărbatului i-a venit această idee nu tocmai insiprată cu 25 de minute înainte ca avionul care decolase de la Otopeni să aterize pe aeroportul din Roma, Ciampino. Întreg echipajul de la bord a fost alarmat şi a intervenit pentru a-l opri pe românul agresiv. În cele din urmă, acesta a fost pus la podea de ceilalţi pasageri.

"A fost ceva sperietură, erau copii care începuseră să plângă, mai multe mame care se panicaseră. A durat, în total, cinci secunde. Au sărit toţi oamenii de pe rândurile de scaune de lângă el şi l-au tras de acolo", a povestit un pasager, marton al incidentului din aeronavă. 

"Echipajul acestui zbor de la București la Roma a cerut asistența poliţiei la aterizare. Avionul a aterizat în mod normal, iar individul a fost îndepărtat și reținut de poliție", a fost răspunsul companiei aeriene pentru observator.tv.

Pasagerul, care ar avea în jur de 30 de ani, putea să provoace o tragedie. Deşi are mai multe sigilii, o astfel de uşă se poate deschide cu forţa, în timpul manevrelor de aterizare, atunci când aeronava nu mai este presurizată, explică experţii. De aceea este vital să purtaţi centura de siguranţă. Despre situațiile în care se poate depresuriza un avion puteți citi AICI.

Un caz similar a avut loc acum trei săptămâni, când un pasager bulgar a încercat să intre în cabina pilotului, într-un zbor cu destinaţia Bucureşti. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net