Vremea în perioada 7 – 20 ianuarie. Când scăpăm de ger

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM spun că va fi rece până în 12 ianuarie, apoi, de la o zi, la alta, temperaturile vor fi în urcareFOTO: Click!
Meteorologii ANM spun că va fi rece până în 12 ianuarie, apoi, de la o zi, la alta, temperaturile vor fi în urcareFOTO: Click!

Este foarte frig de câteva zile și a nins în toată țara. Meteorologii ANM spun că va fi rece până în 12 ianuarie, apoi, de la o zi, la alta, temperaturile vor fi în urcare. Uite cum va fi vremea în perioada 7 – 20 ianuarie!

Meteorologii ANM au publicat prognoza vremii până pe 20 ianuarie. Potrivit estimărilor, până în 12 ianuarie vremea va fi rece, apoi se va încălzi ușor. Iată cum va fi vremea în fiecare regiune a țării!

Vremea în perioada 7 – 20 ianuarie. Banat, Crișana

Până pe 8 ianuarie va fi frig, cu minus 2 grade la prânz și minus 10 grade pe timpul nopții, apoi frigul se mai domolește. Din 9 ianuarie, până pe 11 ianuarie, minimele vor fi în jur de minus 4 grade, iar la orele prânzului se vor înregistra în jur de zero grade. Din 13 ianuarie, până pe 20 ianuarie, la prânz se vor înregistra în jur de 4 grade la prânz și minus 2 grade noaptea.  Precipitațiile vor fi slabe cantitativ, în perioada 8 – 14 ianuarie.

Vremea în perioada 7 – 20 ianuarie. Transilvania

După câteva zile foarte reci, în centrul, țării frigul se domolește și în următoarele două zile vor fi zero grade la prânz. Rămâne în foare frig în timpul nopților, în jur de minus 10 grade. După 9 ianuarie, se răcește din nou: minus 4 grade la amiază și minus 8 grade noaptea. Din 13 ianuarie, vor fi zero grade la prânz, până pe 20 ianuarie. În perioadele 9 - 10 ianuarie și 11 – 15 ianuarie, vor fi precipitații temporare.

Vremea va fi rece astăzi (7 ianuarie) și mâine (8 ianuarie): vor fi minus 6 grade la amiază și minus 14 grade noaptea. În zilele de 9 și 10 ianuarie, temperaturile urcă la zero grade la prânz și la minus 6 grade noaptea. Din 13 ianuarie, vor fi zero grade la amiază și minus 4 grade noaptea. Precipitațiile vor fi slabe și trecătoare.

Vremea în perioada 7 – 20 ianuarie. Moldova

Vremea va fi rece până pe 11 ianuarie, în jur de minus 4 grade la prânz și minus 10 grade noaptea. Din 12 ianuarie, temperaturile se vor stabiliza la zero grade la amiază și minus 6 grade noaptea. Precipitațiile vor fi slabe în zilele de 9 și 10 ianuarie.

Vremea în perioada 7 – 20 ianuarie. Muntenia, Oltenia

Vremea va fi rece astăzi (7 ianuarie) și mâine (8 ianuarie): în jur de minus 2 de grade la prânz și minus 8 grade noaptea.  Din 11 ianuarie, teperaturile vor urca, de la o zi la alta, până pe 20 ianuarie: în jur de 4 grade la prânz și minus 6 grade noaptea. În zilele de 9 și 10 ianuarie, vor fi ninsori moderate, apoi vor fi precipitații trecătoare.

Vremea în perioada 7 – 20 ianuarie. Dobrogea

Cele mai ridicate temperaturi din țară:  2 – 6 grade ziua și  minus 4 grade în timpul nopții, până în 20 ianuarie. În zilele de 9 și 10 ianuarie, vor fi precipitații moderate.

Vremea în perioada 7 – 20 ianuarie. La munte

Pe parcursul zilelor, vremea va fi rece, cu minus 8 grade la prânz și minus 12 grade pe timpul nopții. Abia din 18 ianuarie, frigul se domolește: minus 2 grade la prânz și minus 6 grade în timpul nopții.

SURSA: ANM

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net