Vremea în luna noiembrie. Temperaturile până la 1 decembrie

prognoza-anm-meteo-vrema_noiembrie_2018.jpg

vrema in luna noiembrie 2018 va fi mai calda decat ar fi normal
De astăzi, 6 noiembrie, temperaturile vor fi în scădere în toată țara
FOTO: Click!

Țara este împărțită în două: în vest este primăvară, iar în sud și est este toamnă. Meteorologii ANM ne spun cum va fi vremea în luna noiembrie, până la 1 decembrie. Iată prognoza pentru luna noiembrie.

Vreme capricioasă la începutul lunii noiembrie. Este cald în vestul și nord-vestul țării: s-au înregistrat peste 20 de grade. În schimb, în estul și sudul țării, s-a instalat deja toamna. Meteorologii ANM au publicat prognoza pentru patru săptămâni și așa am aflat cum va fi vremea  până la 1 decembrie.

Vremea, 6 – 10 noiembrie

De astăzi (6 noiembrie), temperaturile vor fi în scădere în toată țara. Potrivit prognozei ANM, cerul va fi variabil, cu înnorări local persistente, mai ales ziua, în regiunile sudice şi estice unde pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări în zona Munţilor Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 19 grade, iar cele din timpul nopții între 2 şi 11 grade. În zonele joase, izolat va fi ceaţă.  

Miercuri, joi şi vineri (7-9 noiembrie), temperaturile vor fi între 14 și 16 grade în vestul țării, în jur de 12 grade în Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, iar la munte vor fi în jur de 10 grade la orele prânzului. Probabilitatea de ploaie slabă va fi mai mare în regiunile sud-vestice.  

Vremea, 11 - 18 noiembrie

Temperaturile vor urca ușor, la valori mai mari decât ar fi firesc în această perioadă, între 14 și 16 grade. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general puține pe întreg teritoriul României.  

Vremea 19 - 26 noiembrie

Temperaturile se vor situa în general în jurul celor climatologic normale pentru această săptămână (8 -12 grade), iar ploile vor fi puține în centrul și nordul țării, dar în vest se vor cumula cantități apropiate de normalul acestei perioade.

Vremea, 25 noiembrie- 1 decembrie

Temperaturile vor coborî ușor, dar vor fi valori normale pentru sfârșitul lunii noiembrie, adică 6 – 8 grade. Vor fi precipitații pe Litoral, în Delta Dunării, Oltenia.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1