Vreme ploioasă de Ziua Indrăgostiților, temperaturi de primavară în weekend

ploaie-umbrela-tanara.jpg

ploaie-umbrela-tanara
Vreme de primăvară în aceste zile și doar câteva ploi slabe ne pot strica Ziua Îndrăgostiților
FOTO: Click!

Vreme de primăvară în aceste zile și doar câteva ploi slabe ne pot strica Ziua Îndrăgostiților. Meteorologii ANM ne dau vești bune: temperaturile vor urca mult peste ce ar fi normal în această perioadă.

Temperaturile sunt deja mai ridicate decât ar fi firesc în această perioadă. În weekend, vor fi și 15 grade în sud și soarele generos pe cer.

Vreme ploioasă de Ziua Indrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților, cerul va fi mai mult noros. ”Va ploua în toate regiunile. Ziua vor fi precipitații în partea de vest și de nord, apoi în timpul nopții și în celelalte regiuni. Însă, cantitățile nu vor fi importante, în jur de 7 -8 l/mp, posibil mai mult în zona înaltă din Ardeal. În această perioadă, ar fi normal ca să avem în jur de 5 – 6 grade”, ne-a explicat Meda Georgescu, meteorolog ANM.

Pentru ziua de 14 februarie, meteorologii prognozează 11 grade la București și Constanța, 6 grade la Craiova și Cluj-Napoca, 8 grade la Timișoara, 7 grade la Sibiu și Suceava.

Temperaturi de primavară în weekend

Sâmbătă, 15 februarie, va fi o zi însorită și doar în deltă și la malul mării vor fi condiții de ploaie slabă. În schimb, temperaturile vor urca. Vor fi 9 – 10 grade în sdu, și în jur de 5 grade în restul țării.

Duminică, 16 februarie, sunt  prognozate 8 – 10 grade în aproape toată țara și doar în Ardeal sunt prognozate în jur de 6 grade.

Săptămâna următoare, va începe cu temperaturi de primăvară, 12 - 15 grade.

Citește și:

Cum ar trebui să fie vremea în luna februarie. Pe 1 februarie au fost 20 de grade

Prognoza meteo 10 – 16 februarie. Unde va ninge viscolit și când se încălzește

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1