Vrei să vinzi la Târgul de Crăciun din București? Te învațăm ce trebuie să faci

Ultima actualizare:

    Targul de Craciun se va desfasura in Piata Constitutiei din Bucuresti
Targul de Craciun se va desfasura in Piata Constitutiei din Bucuresti

Autoritățile Capitalei se pregătesc deja de Sărbătorile de iarnă. În Piața Constituției din București, în fața Palatului Parlamentului, se va desfășura în perioada 1-27 decembrie, Târgul de Crăciun. Pentru că foarte mulți comercianți vor să închirieze căsuțe pentru a profita de oportunitatea oferită de târg, organizatorii de la Primăria Capitalei au dat startul procedurii de selecție. Click vă spune tot despre Târgul de Crăciun.

Depunerea dosarelor a început pe 5 octombrie și se va încheia pe 30 octombrie. Înscrierea începe prin completarea unui formular, la care solicitanții, persoane juridice sau fizice trebuie să anexeze mai multe acte. În primul caz, înființarea trebuie să fie făcută nu mai târziu de luna ianuarie 2017. Pentru persoanele juridice, actele necesare sunt: Certificat de Înregistrare Fiscală; copie carte de identitate administrator/președinte; Certificat de atestare fiscală, Certificat Constatator din care să rezulte obiectul principal de activitate, care coincide cu specificul de activitate ce urmează să fie desfașurată în cadrul evenimentului (ex.atât pentru partea de producție, cât și pentru comercializarea în standuri și piețe); Document de Înregistrare emis de către Direcția de Sănătate Veterinară (pentru produse alimentare); cinci fotografii cu produsele pe care doresc să le comercializeze; cinci fotografii ale atelierului/laboratorului de producție, cinci fotografii ale standului amenajat la un eveniment anterior; dovada modalității cum prezența la Târgul de Crăciun este benefică misiunii și cauzei susținute (pentru Asociații, Fundații, ONG-uri).

Pentru persoanele fizice actele necesare sunt: Copie carte identitate; Carnet de Meșteșugar; cinci fotografii cu produsele pe care doresc să le comercializeze, cinci fotografii cu produsele pe care doresc să le comercializeze; cinci fotografii ale atelierului/laboratorului de productie; cinci fotografii ale unui stand amenajat la un eveniment anterior.

Formularul de înscriere alături de toate documentele solicitate trebuie trimise la adresa de mail targ@creart.ro sau depuse fizic la secretariatul Creart situat în Piața Alexandru Lahovari nr.7, persoană de contact, Claudia Gheorghe, în intervalul orar 12:00-17:00. rebuie depuse în perioada de înscriere, respectiv 05-30 octombrie 2017. Potrivit reprezentanților Primăriei Capitalei, este obligația solicitantului să se asigure că documentele transmise au fost recepționate de cei care se ocupă de organizarea Târgului de Crăciun.

Procesul de selecție și analiză a dosarelor va începe după terminarea perioadei de înscriere. Concret, comercianții care vor primi OK-ul de a vinde la Târgul de Crăciun din București vor fi aleși în perioada 31 octombrie-6 noiembrie.

Comercianții vor fi împărțiți în funcție de produsele pe care le vând: alimentare sau nealimentare. Potrivit regulamentului vor fi preferați cei care își produc marfa singuri pe care o aduc la târg și nu comercializează produsele altora. 

Taxa de participare

Autoritățile percep o taxă de participare de la comercianții care vor fi selectați, iar suma trebuie achitată înainte de începerea evenimentului prin ordin de plată, în baza facturii emise de Creart sau poate fi plătită direct la casieria Creart. Aceasta diferă în funcție de tipul produselor comercializate. În cazul produselor nealimentare, taxa este unică, în cuantum de 2.500 lei. La produsele alimentare, ea este de 8.000 de lei la produse de tip fast-food preparate în incinta târgului, 12.000 de lei pentru altfel de produse alimentare preparate în incinta târgului, 4.000 de lei la produse alimentare aduse gata preparate, 10.000 de lei pentru deținătorii de standuri de vânzare de băuturi și vin fiert și în sfârșit 5.000 pentru comercianții de cafea sau sucuri.

Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 22.00.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net