Vrei să fii femeie de serviciu aici? Trebuie să ştii cinci legi!

Ultima actualizare:
Bibliografia necesară  pentru concurs
Bibliografia necesară pentru concurs

Întrebări, nu glumă! Poliţia Locală Brăila organizează în aceste zile un concurs pentru angajarea unei femei de serviciu. Toate bune şi frumoase, până la modul de desfăşurare. Concursul nu are o probă practică, ci doar o probă scrisă şi un interviu. Pentru a avea şanse să ocupe postul, candidatele trebuie să aibă cunoştinţe juridice.

Exigenţă la Poliţia Locală Brăila! Pentru a ajunge să susţină concursul de angajare pe postul de îngrijitoare, candidatele au făcut dovada că au absolvit studiile generale, adică opt clase, sau că au studii medii absolvite cu diplomă de Bacalaureat. Nu e suficient, întrucât un alt criteriu prevede cinci ani de vechime în muncă, scrie adevarul.ro.  

Din cinci candidate a rămas una


    Bibliografia necesară  pentru concurs
Bibliografia necesară pentru concurs

Pentru a trece de proba scrisă, candidatele au avut de învăţat nu mai puţin de cinci legi şi un ordin de ministru, bibliografia pentru postul de îngrijitor fiind comparabilă cu cea de la concursurile organizate pentru persoane cu studii juridice superioare! Printre actele normative pe care candidatele au fost nevoite să le parcurgă se numără Legea 155/2010 (care reglementează activitatea Poliţiei Locale), Legea 53/2003 (Codul Muncii), Ordinul ministrului Sănătăţii nr. 119/2014 (pentru aprobarea normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei) şi Legea 307/2006 (privind apărarea împotriva incendiilor). La ineditul concurs s-au înscris cinci femei, care au trecut de selecţia de dosare, însă la interviu va ajunge doar una singură, Fănica Tănase. Pe 26 noiembrie, una dintre candidate nu s-a mai prezentat la proba scrisă, iar trei dintre ele nu au obţinut punctajul minim. Fănica Tănase a reuşit 66 de puncte şi se va prezenta la proba finală, care va fi susţinută astăzi. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net