Vrei Revelion la palat? Cât te costă să petreci noaptea dintre ani într-un castel de poveste!

Ultima actualizare:

    Anul trecut, câteva sute de români s-au distrat cu stil în Palatul ParlamentuluiFoto: Facebook
Anul trecut, câteva sute de români s-au distrat cu stil în Palatul ParlamentuluiFoto: Facebook

Pentru cei care doresc să petreacă Revelionul într-un cadru de basm, palatele din întreaga ţară îşi deschid porţile şi promit petreceri de pomină şi meniuri rafinate. Uite cât te costă să petreci noaptea dintre ani într-o locaţie demnă de poveştile cu regi şi regine.

Ştefan Bănică Jr. cântă la Palatul Parlamentului

Pentru al cincilea an consecutiv, Palatul Parlamentului găzduiește, în Sala Unirii, petrecerea de Revelion cu tema “Glamour Party”.

Invitat special al petrecerii de sfârșit de an este Ştefan Bănică Jr. Atmosfera va fi asigurată și de Cornel Verban Orchestra, Wilmark Dance & Show, Hypnotique - Electric Violin Band, DJ Radu. Amfitrionii evenimentului sunt Cristian Brancu și Alexandra Velniciuc.


    Sala Unirii va găzdui, pentru al cincilea an la rând, Revelionul la palat
Sala Unirii va găzdui, pentru al cincilea an la rând, Revelionul la palat

La Revelionul organizat la Palatul Parlamentului se poate opta între patru variante de locuri, diferite în funcție de poziționarea față de scenă și ringul de dans: VIP, Golden, Premium și Standard.

Pentru fiecare tip de loc există și un anumit tarif de acces la petrecere, respectiv Categoria Standard – 165 euro, Categoria Premium – 185 euro, Categoria Golden – 205 euro și categoria VIP – 225 euro. Pentru copiii cu vârstă până la 6 ani accesul este gratuit; pentru copiii cu vârstă între 6 și 14 se achită 50% din valoarea locului. Copiii vor fi acompaniați de animatori. Pentru cei ce au participat la edițiile anterioare se aplică o reducere de 10%.

Pentru invitaţii din afara Bucureştiului care doresc să petreacă Revelionul 2018 la Palatul Parlamentului se poate asigura cazarea la Phoenicia Grand Hotel 4*+ la preţul de 49 euro/ single premium, 59 euro/ dublă premium. Tarifele de cazare includ toate taxele, inclusiv brunch-ul de pe 1 ianuarie, acces la fitness şi la saună.

Oaspeţii se vor delecta cu aperitiv, peşte alb, sărmăluţe în foi de viţă din carne de curcan, muşchi de porc cu crustă de ierburi şi desert glamour.Rezervări la tel. 0751 236 955

Meniu semnat Antonio Passarelli la Palatul Stirbey

Situat în Buftea, la 20 de kilometri de Bucureşti, Palatul Ştirbey are patru locaţii, printre care salonul "Regina Maria" cu o capacitate de 600 de locuri, sau pavilionul “Prinţul Ştirbei” cu terasă şi o capacitate de 350 de locuri.

Aici vor avea loc două petreceri de Revelion. Una în sala Palatul Stirbey, pentru care doritorii vor scoate din buzunar 450 de lei şi una în sala Regina Maria, unde biletul costă 490 de lei.


    La Palatul Stirbey vor avea loc două petreceri de Revelion
La Palatul Stirbey vor avea loc două petreceri de Revelion

La ambele petreceri meniul este semnat de celebrul bucătar Antonio Passarelli, iar oaspeţii se vor bucura de muzică live. Miki&Live Band vor scoate invitaţii la dans, iar maiestrul de ceremonii este simpaticul MC Martins Dos Santos Antonio, fost dansator din baletul de la “Dansez pentru tine”.

Din meniu nu vor lipsi peştele şi muşchiuleţul de vită. Bucătarul a pregătit şi un meniu special pentru vegetarieni.


    Antonio Passarelli va găti pentru oaspeţii de la palat
Antonio Passarelli va găti pentru oaspeţii de la palat

Nu vă faceţi griji în privinţa copiilor pentru că au şi ei revelionul lor, pentru care va trebui însă să scoateţi din buzunar 250 de lei. Meniul pentru copii va fi unul special. Ei vor primi bastonaşe de legume, mini finger fish, kebab de piept de curcan şi multe alte bunătăţi.

Rezervări la tel.  0731 374 175 şi 0758 110 948

Cocktail-uri, focuri de artificii şi muzică live la castelul Cantacuzino

Restaurantul somptuosului Castel Cantacuzino îşi aşteaptă oaspeţii şi anul acesta.

La masa festivă vor fi servite preparate fine precum carpaccio de ton roşu, ravioli cu ricotta şi trufe, halibut cu creveţi roşii, muşchi de vită şi coroană de miel sau sorbeto cu ragu de fructe proaspete.


    Castelul Cantacuzino din Bușteni este situat în cartierul Zamora, pe strada cu același numeFoto: Facebook
Castelul Cantacuzino din Bușteni este situat în cartierul Zamora, pe strada cu același numeFoto: Facebook

Invitaţii se vor delecta cu cocltail-uri, băuturi fine, muzică live şi vor avea parte de un foc de artificii impresionant.  Atmosfera va fi întreţinută de una dintre cele mai în vogă formații de cover-uri: Special Guest Orchestra.

Prețul unui pachet este de 960 de lei/ persoană. Copiii până la 1 an beneficiază de gratuitate, iar cei între 1 și 6 ani de 50% reducere.

Rezervări la tel. 0735 15 13 18 sau 0733 501 575.

Moment de stand-up şi meniu exclusivist la Palatul Ghica Tei

Un revelion de basm au pregătit şi cei de la Palatul Ghica Tei. Aici, atmosfera va fi întreţinută cu muzică live interpretată de Raluca Stoica şi Alex Tomaselli. Invitaţii vor avea parte şi de un moment de stand-up comedy oferit de actorul Nae Alexandru.


    Meniul este de tip bufet suedez, iar băutura este open barFoto: Facebook
Meniul este de tip bufet suedez, iar băutura este open barFoto: Facebook

Meniul este de tip bufet suedez, iar băutura este open bar. În meniu găsim blinis cu somon afumat şi chivas, tarte cu cremă brânzeturi şi feta, minifrigărui, tartine, tagliatele, salate şi mai multe feluri de prăjituri.

Tarifele pentru seara de Revelion  la Palatul Ghica Tei sunt de 550 de lei de persoană pentru Sala de Bal şi 450 de lei pentru Sala Cavalerilor.

Rezervări la tel. 0784.123.442

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net