Vitezomanul Cristian Pomohaci, trei procese cu Poliţia

cristian pomohaci.jpg

fostul preot cristian pomohaci
Cristian pomohaci a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspecndare
Foto: Arhivă Click!
Citeste tot despre: 

Face ce face şi este iar în centrul atenţiei! Fostul preot Cristian Pomohaci a fost luat în colimator de Poliţia Rutieră din Braşov care l-a prins că a încălcat regulile de circulaţie. Poliţiştii l-au amendat pentru exces de viteză.

Cristian Pomohaci (49 ani) pare urmărit de ghinioane. Fostul preot a comis-o, din nou. Poliţia rutieră l-a prins iar în fapt pe vitezomanul cântăreţ de muzică populară. Fostul preot a fost amendat de această dată pentru exces de viteză de Poliţia Rutieră din Braşov. Pomohaci a contestat în instanţă amenda respectivă. Acesta nu este la prima abatere de acest gen. Din acest motiv mai are în acest moment încă două procese cu Poliţia Rutieră din Tulcea şi cu cea din Dâmboviţa, întrucât a circulat cu viteze peste limita admisă. Cristian Pomohaci a pierdut procesele, dar a atacat deciziile, iar acum i-a mai dat de lucru avocatului său, cu încă un proces, respectiv cel de la Braşov. 

7_21875701-1682805641744220-2044834930-o-700x394.jpg

Una dintre maşinile fostului preot are un număr ales special, DUH

 

Fostul preot s-a aflat anul trecut într-un scandal de proporţii, când un tânăr l-a acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale şi a dat publicităţii o înregistrare audio, drept dovadă. Pomohaci a fost data afară din Biserica Ortodoxă şi nu mai are voie nici să poarte sutana de preot şi nici să ţină slujbe. Cum singura sursă de venit este muzica populară, acum Cristian Pomohaci se luptă din răsputeri să mai prindă câte o cântare. 

După ce concertul său de anul trecut, de la Sala Palatului, a fost anulat pentru că nu s-au vândut bilete, din pricina scandalului sexual în care a fost implicat, iată că el tot a concertat la Bucureşti, în primăvara trecută, ca invitat al cântăreţului Ion Paladi şi al dirijorului Nicolae Botgros. Însă cele mai multe recitaluri le susţine în localităţile mici din ţară, fiind invitat în special de primării, la zilele comunelor. Aşa că are mare nevoie de permisul de conducere ca să ajungă dintr-un sat în altul!

Loading...

Citește și