Viorica Dăncilă susţine lupta anticorupţie: «Eu nu sunt coruptă, nu am nicio problemă»

Ultima actualizare:

    Viorica DăncilăFoto: Adevărul.ro
Viorica DăncilăFoto: Adevărul.ro

Premierul României, Viorica Dăncilă, a fost invitată la Digi 24 miercuri seară, 24 iulie. În cadrul emisiunii ea a declarat că lupta împotriva corupţiei trebuie să continue sub orice formă, reprezentând un lucru de maximă importanţă pentru ţară, dar şi pentru Guvern. În plus, ea a subliniat că nu se consideră o persoană coruptă deci deţine o funcţie publică.

Viorica Dăncilă a declarat că lupta anticorpuţie trebuie să fie una continuă, reprezentând un punct important pentru ţară, dar şi pentru Guvernul pe care ea îl conduce.

 ”Noi trebuie să continuăm lupta împotriva corupţiei. Deci pentru acest lucru sunt total de acord că trebuie să continuăm lupta împotriva corupţiei. Şi cred că este un lucru important pentru noi, pentru guvern, pentru ţară. Dar aici aş mai vrea să ridic un aspect. De fiecare dată am spus lupta împotriva corupţiei şi este foarte corectă, trebuie să mergem pe drumul acesta pentru a avea credibilitate, atât în plan intern, cât şi în plan extern. Dar noi am dus la extrem acest lucru şi am adus în spaţiul public, în Parlamentul European, corupţia ca şi cum România ar fi cea mai coruptă ţară din Uniunea European”, a declarat miercuri seară, Viorica Dăncilă, la Digi 24.

Mai mult decât atât, Viorica Dăncilă a accentuat faptul că nu trebuie creată şi întărită percepţia potrivit căreia România este cea mai coruptă ţară europeană şi a sublinat că ea însăţi nu se consideră a fi o persoană coruptă, deşi ocupă o funcţie publică. ”Deci şi în alte ţări se întâmplă acest lucru şi nu trebuie să creăm această percepţie externă că România este cea mai coruptă ţară, că aici tot sunt corupţi. Eu nu sunt coruptă, nu am nicio problemă, nu am avut niciodată o problemă cu justiţia, nu am avut absolut nicio problemă. De ce eu sau dumneavoastră să fim asimilaţi cu românii corupţi”, a mai spus Dăncilă, potrivit news.ro. ”Deţin o funcţie, dar nu am nicio legătură cu corupţia. De ce să fie lipită de mine această etichetă când am avut întotdeauna un comportament foarte corect?”, a conchis Viorica Dăncilă.

Citeşte şi

Viorica Dăncilă, bătută în plină stradă la alegerile din 2009, candidat la prezidențialele din 2019

VIDEO Ce intervenţii estetice are Viorica Dăncilă! Premierul ţine mult la imagine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia comaneci tarom jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net