Viorica Dăncilă, întrebată ce face după ce pleacă de la Palatul Victoria: „Nu știu încă!”

Ultima actualizare:

    Guvernul Dăncilă a picatFoto: Mediafax/Andreea Alexandru
Guvernul Dăncilă a picatFoto: Mediafax/Andreea Alexandru

Guvernul a căzut, dar premierul nu știe încotro să o apuce! Viorica Dăncilă a declarat, joi seară (10 octombrie), că nu ştie unde va merge după ce va pleca de la Palatul Victoria. Ea s-a declarat convinsă că va câştiga alegerile prezidenţiale, iar următorul loc de muncă va fi Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, la România TV, unde va merge după ce va pleca de la Palatul Victoria şi a spus că nu ştie încă. 

„Nu stiu încă. Am muncit în credinţă şi nu mi-am aranjat nimic. Cred că în perioada următoare mă voi axa pe munca în partid. Îmi voi găsi eu ceva dupa o lună şi jumătate. O lună jumătate nu mă duc nicăieri. Nu sunt un om bogat. Voi face campanie alături de cei implicaţi. Am staff electoral. (...) Sunt convinsă că vom câştiga prezidenţialele. Sper ca apoi locul de muncă să fie la Cotroceni”, a declarat Viorica Dăncilă.

Partidele, așteptate astăzi să discute cu Klaus Iohannis

Delegaţiile partidelor parlamentare sunt aşteptate vineri (11 octombrie), la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de premier. Și-au anunțat deja prezența  liderii USR, PNL şi de Pro România. Consultările încep la ora 11.00, primii fiind reprezentanţi PNL. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că PSD, programat ultimul la întâlknirea cu preşedintele, nu va merge la Cotroceni, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net