Viorica Dăncilă, dezvăluiri emoționante despre familie. De ce nu are copii biologici

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă a făcut dezvăluiri despre familia sa și adopția fiului eiFoto: Captură Video
Viorica Dăncilă a făcut dezvăluiri despre familia sa și adopția fiului eiFoto: Captură Video

În cadrul unui interviu, candidata la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă a dezvăluit care este motivul pentru care a decis să nu facă propriii copii, după ce a ales să-l adopte pe fiul ei, Victor, din spital, pe când acesta era doar un „ghemotoc”, așa cum fostul premier povestește.

Fostul premier Viorica Dăncilă a lăsat un moment politica deoparte și și-a deschis sufletul într-un interviu oferit pentru postul de televiziune Antena 3, unde a vorbit despre familia sa, mai exact motivul pentru care aceasta nu are copii biologici. Viorica și soțul ei, Cristinel Dăncilă, au adoptat împreună un băiat, pe fiul lor Victor, însă au căzut de comun acord să se rezume la un singur copil, iar motivele din spatele acestei decizii au fost explicate chiar de către candidata la președinția României. 

Motivul pentru care Viorica Dăncilă nu a făcut un copil, după ce l-a înfiat pe Victor

Viorica Dăncilă a povestit duminică, 3 noiembrie, la Antena 3, cum l-a înfiat pe Victor, unicul său fiu, și de ce nu mai a făcut, alături de soțul său, încă un copil. Aceasta a explicat că a luat foarte în serios un sfat pe care l-a primit de la mama sa, care i-a spus că daca va avea și copii biologici, va face diferențe între ei și fiul adoptat. Astfel, Viorica Dăncilă a decis să își dedice întreaga viață băiatului ei, renunțând la ideea de a deveni din nou mamă. 

„Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci să înfiem un copil, dar o prietenă mi-a spus că e un băiețel abandonat în spital. Avea vreo cinci zile. Când l-am văzut, cerând ajutor, m-am hotărât în primul moment. Părinții n-au fost de acord, nici soțul meu (..).

M-a sunat o colegă și mi-a spus dacă vreau să merg la spital, ca să vedem un copil care fusese părăsit. Când l-am descoperit pe Victor avea răni la mâini. Când am văzut acel ”ghemotoc” m-am hotărât să îl înfiez. 

Victor Dăncilă (29 de ani), fiul premierului, este un copil adoptat de la vârstă fragedă. Era un bebeluș abandonat de mamă, imediat după naștere
Victor Dăncilă (29 de ani), fiul premierului, este un copil adoptat de la vârstă fragedă. Era un bebeluș abandonat de mamă, imediat după naștere

M-am internat în spital ca să mă învăț cu el. A fost și norocul meu, dar și norocul lui. Pe Victor l-am iubit și îl iubesc necondiționat. Mi-a schimbat viața și mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc ușor să îl înfiez, cu acte și toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere.

Mama mea mi-a spus un lucru: dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord”, a declarat Viorica Dăncilă. „Eu și soțul meu ne-am dedicat viața lui Victor”, a mai spus premierul, potrivit sursei anterior menționate. 

Viorica Dăncilă regretă că n-a petrecut mai mult timp cu fiul ei

Viorica Dăncilă a mai povestit, de asemenea, că cel mai mare regret al vieții sale este că n-a petrecut mai mult timp cu fiul ei. Intrarea în politică a privat-o de posibilitatea de a-i oferi acestuia mai multă atenție. Totodată, premierul a recunoscut și cea mai mare durere: pierderea mamei sale, în urmă cu 3 ani.

„Am un regret că am stat mult plecată, din cauza politicii, și nu am stat cu Victor. Mama mea a stat mult cu Victor, l-a iubit foarte mult pe fiul meu. Părinții mei s-au despărțit. Tatăl meu și-a făcut o altă familie, eu am rămas la mama. Când a murit, eu eram la Strasbourg. Mama avea 82 de ani. A fost un șoc, nici acum nu mă pot obișnui cu ideea. Mama a fost o luptătoare. Mama m-a învățat să iubesc oamenii”, a spus Viorica Dăncilă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net