Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal pentru că s-a infectat singur cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Cataramă a declarat că s-a îmbrățișat cu mai multe persoane deetnie rromă. Acum așteaptă efectele
Cataramă a declarat că s-a îmbrățișat cu mai multe persoane deetnie rromă. Acum așteaptă efectele

Viorel Cataramă are dosar penal pentru că s-a infectat singur cu coronavirus! Parchetul Judecătoriei Urziceni a anunțat, vineri, deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce politicianul a mers în comuna Bărbulești, județul Ialomița, și s-a îmbrățisat cu mai multe persoane infectate cu Covid-19.

Viorel Cataramă declara recent la un post de televiziune că are de gând să se expună noului virus din China, vrea să se infecteze și, astfel, să arate tuturor că nu va păți nimic. Zis și făcut. După ce i-a plecat nevasta de acasă cu tot cu copil, după ce a rămas singur și a avut timp berechet să mediteze asupra deciziei, Cataramă a hotărât că e momentul să facă pasul cel mare. S-a urcat în mașină și a pornit spre localitatea Bărbulești, Ialomița. Odată ajuns în focarul de Covid, omul, vigilent, a pus rapid ochii pe un cetățean și l-a luat în brațe ca pe cel mai vechi și bun prieten. Se pare că persoana respectivă, luată prin surprindere, nu a avut timp de reacție și a stat. Apoi, după ce omul de afaceri a mai trecut și prin brațele altor localnici, s-a dus glonț acasă și s-a izolat. Acum, așteaptă efectele deciziei pe care a luat-o. 

Viorel Cataramă: „Nu voi păți nimic”

Anunțul prezenței sale la Bărbulești a fost făcut pe pagina sa de socializare unde Cataramă a explicat că după vizită a mers să se izoleze acasă, iar acum așteaptă primele semne de îmbolnăvire. Deși nu crede că va păți nimic. „Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!” a precizat Cataramă.

Viorel Cataramă, dosar penal în schimbul unei îmbrățișări

Iată, potrivit, g4media, comunicatul integral al Parchetului:

„Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19. Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”.

Acum Viorel Cataramă se află izolat la domiciliu. Este bolnav, este singur, a rămas fără familie, mai are are și un dosar penal. Dar are principii și cu astea nu te joci!

Omul de afaceri nu înțelege ce a făcut rău și unde a greșit

După ce a aflat cum a fost taxat pentru decizia cea șugubeață, omul de afaceri a declarat că  nu înțelege cu ce a greșit și de ce procurorii I-au deschis dosar. „Nu este nici un motiv pentru deschiderea unui dosar penal”, a spus el. „Nu am încălcat nici o lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net