Viitor polițist prins la furat de inele într-un mall din Ploiești

Ultima actualizare:

    foto: www.observatorulph.ro
foto: www.observatorulph.ro

Un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” din municipiul Câmpina a fost prins de către agenţii de pază ai unui magazin dintr-un mall din Ploieşti după ce a furat trei bijuterii de valoare mică. Conducerea şcolii a fost înştiinţată, iar tânărul este cercetat pentru furt.

Până și oamenii legii au fost șocați când au aflat că băiatul de 19 ani pe care tocmai îl ridicaseră din mall-ul Ploiești Shopping City pentru cercetări studiază pentru a deveni polițist. El a fost prins în timp ce a furat trei inele, gablonţuri, în valoare de 50 de lei.

Potrivit oficialilor IPJ Prahova, incidentul s-a produs duminică după amiază, când poliţiştii au fost sesizaţi de către agenţii de pază ai unui magazin cu privire la faptul că au prins un tânăr care furase mai multe bunuri, anunță News.ro.„Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi un tânăr de 19 ani, elev al Şcolii de agenţi de poliţie Vasile Lascăr Câmpina. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, totodată, la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina fiind demarată  procedura de cercetare disciplinară, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă”, anunţă Poliţia judeţeană Prahova.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net