VIDEO viral. Fapta bună pe care a făcut-o un polițist, în trafic

Ultima actualizare:
Polițistul Daniel a oprit o șoferiță ca s-o felicite pentru modul cum a procedat în trafic
Polițistul Daniel a oprit o șoferiță ca s-o felicite pentru modul cum a procedat în trafic

Polițiștii de la Rutieră nu vă opresc doar să vă dea amenzi și avertismente, ci și să vă felicite sau să dea o mână de ajutor. O demonstrează un polițist din Sibiu, care a șters cu mâinile zăpada de pe luneta unei mașini oprite la semafor. Un alt agent, din București, a oprit un șofer ca să-l felicite pentru modul în care a acționat.

Un polițist din Sibiu curăță de zăpadă luneta unei mașini

O filmare făcută în noaptea de joi spre vineri și distribuită pe pagina de Facebook a Poliției Sibiu a strâns, în doar câteva ore, aproape 3.000 de aprecieri, peste 1.600 de distribuiri și peste 270 de comentarii. În imagini, se vede cum polițistul coboară din autospecială și se îndreaptă spre mașina din fața sa, oprită la semafor. Îi șterge luneta plină de zăpadă, apoi revine repede în propria mașină. Cu mesajul „Iarna nu-i ca vara”, oamenii legii le îndeamnă să circulăm cu atenție.

Caz rar: polițistul te oprește în trafic ca să te felicite

Și în București a fost semnalată o faptă bună. Un tânăr polițist a oprit o femeie în trafic doar ca să-i spună că a procedat corect într-o situație și să o felicite. Femeia a povestit întâmplarea printr-un mesaj către Ministerul Afacerilor Interne: „„Ieri dimineață mergeam la serviciu. Un drum pe care îl fac de ani buni. Trecusem de Unirea și mă îndreptam spre Piața Universității. La spitalul Colțea trebuia să fac stânga și mă gândeam că am șanse să prind semaforul pe culoarea verde. Recunosc eram într-o ușoară întârziere și la acel semafor trebuie să aștepți ceva timp. De departe văzusem deja culoarea verde. Hai că poate reușesc, mi-am zis, dar imediat ce m-am apropiat de el culoarea s-a schimbat. Galben deja! Nu am noroc astăzi, am gândit eu în timp ce am frânat cât să fiu în siguranță. Afară ningea și șoseaua avea un strat subțire de zăpadă. Imediat ce am frânat, văd în oglinda retrovizoare șoferul din spatele meu cum îmi făcea semne disperate cu farurile și apoi a început să claxoneze lung. Oare era verde și nu am văzut eu bine? Mă uit la semafor, deja culoarea era roșie de acum. În spatele meu acel șofer era din ce în ce mai agitat. Claxonatul nu înceta. În acel moment, de undeva din partea stângă, am observat un tânăr polițist cum se apropie și îmi face semn să las geamul jos. Hai că deja e bine, sigur era verde și mă va acuza că am încurcat circulația”, a povestit șoferița.


    Polițistul Daniel a oprit o șoferiță ca s-o felicite pentru modul cum a procedat în traficFoto: Facebook / MAI
Polițistul Daniel a oprit o șoferiță ca s-o felicite pentru modul cum a procedat în traficFoto: Facebook / MAI

Dar nu, polițistul Daniel a vrut doar să-i spună că a acționat corect, preventiv, și să-i mulțumească pentru asta. „Să nu cedați niciodată presiunii unor șoferi care nu înțeleg că la culoarea galbenă trebuie să reducă viteza și să oprească. Din această cauză se produc accidente în această intersecție”, i-a spus el. Apoi s-a îndreptat către cel din spate și am văzut cum îi indică un loc unde să oprească pentru a discuta. „Sinceră să fiu, am rămas destul de surprinsă. Am permis de conducere de ceva timp, dar niciodată nu am întâlnit un polițist care să mă oprească și să-mi spună că am procedat corect”, a mai spus bucureșteanca.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net