VIDEO Trei spărgători de case au fost arestați. Au fost prinși de polițiști în timp ce dădeau atacul în Giurgiu

Ultima actualizare:

    O bandă de spărgători de case a fost anihilată de polițiști
O bandă de spărgători de case a fost anihilată de polițiști

Trei spărgători de case au fost arestați. Bărbații, cu vârste cuprinse între 44 și 53 de ani, au fost prinși de polițiști în timp ce dădeau atacul în Giurgiu. Aceștia erau urmăriți din luna iunie, anunță reprezentanții Poliției Capitalei.

Pe 6 septembrie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale Sector 3, au reținut trei bărbați, cercetați în mai multe cauze de furt calificat.

În fapt, cercetările au fost declanșate în luna iunie, când un bărbat a reclamat că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri.

Ulterior, o femeie a reclamat că la întoarcerea de la serviciu a constatat că i s-a pătruns în apartament și că-i lipsesc mai multe bijuterii. În ambele cazuri au fost constatate urme de răvășire.

Din investigațiile și cercetările efectuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, s-a conturat presupunerea rezonabilă că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 53 de ani, cunoscuți cu preocupări infracționale, ar fi pătruns în locuințe.

”Exploatând cu operativitate datele din cauză, pe 5 septmebrie, în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 3 i-au prins în flagrant delict, imediat după ce ar fi pătruns prin efracție, în două locuințe din municipiul Giurgiu. Bărbații au fost blocați în trafic, imobilizați și conduși la sediul subunității pentru audieri. În acțiune polițiștii au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, dar și de al Secției 16 Poliție”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

După audieri, cei trei au fost reținuți, iar magistrații au emis mandat de arestare preventivă. Aceștia sunt acuzați de furt calificat și riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

Trei spărgători de case au fost arestați.

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/hotii-care-au-spart-casa-lui-gabi-badalau-retinuti-principalul-suspect-soferul

https://www.click.ro/vedete/romanesti/asa-au-jefuit-hotii-cinci-minute-casa-andreei-marin-click-reconstituit-filmul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net