VIDEO Trei spărgători de case au fost arestați. Au fost prinși de polițiști în timp ce dădeau atacul în Giurgiu

hoti-case.jpg

O bandă de spărgători de case a fost anihilată de polițiști
O bandă de spărgători de case a fost anihilată de polițiști

Pe 6 septembrie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale Sector 3, au reținut trei bărbați, cercetați în mai multe cauze de furt calificat.

În fapt, cercetările au fost declanșate în luna iunie, când un bărbat a reclamat că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri.

Ulterior, o femeie a reclamat că la întoarcerea de la serviciu a constatat că i s-a pătruns în apartament și că-i lipsesc mai multe bijuterii. În ambele cazuri au fost constatate urme de răvășire.

Din investigațiile și cercetările efectuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, s-a conturat presupunerea rezonabilă că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 53 de ani, cunoscuți cu preocupări infracționale, ar fi pătruns în locuințe.

”Exploatând cu operativitate datele din cauză, pe 5 septmebrie, în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 3 i-au prins în flagrant delict, imediat după ce ar fi pătruns prin efracție, în două locuințe din municipiul Giurgiu. Bărbații au fost blocați în trafic, imobilizați și conduși la sediul subunității pentru audieri. În acțiune polițiștii au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, dar și de al Secției 16 Poliție”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

După audieri, cei trei au fost reținuți, iar magistrații au emis mandat de arestare preventivă. Aceștia sunt acuzați de furt calificat și riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

 

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/hotii-care-au-spart-casa-lui-gabi-badalau-retinuti-principalul-suspect-soferul

https://www.click.ro/vedete/romanesti/asa-au-jefuit-hotii-cinci-minute-casa-andreei-marin-click-reconstituit-filmul

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5