VIDEO Șoferul surprins pe contrasens pe autostrada A3 a făcut accident la câteva secunde după ce a fost filmat

Ultima actualizare:

    Bărbatul a intrat greșit pe autostrada, între Gilău şi Turda, și a continuat drumul pe banda a douafoto: Facebook
Bărbatul a intrat greșit pe autostrada, între Gilău şi Turda, și a continuat drumul pe banda a douafoto: Facebook

Filmare incredibilă! Șoferul care mergea pe contrasens acum câteva zile, pe autostrada A3, Gilău-Turda, a făcut accident la câteva secunde după ce a fost filmat. Asociația Pro Infrastructură cere implicarea autorităților.

Bărbatul a intrat greșit pe autostrada, între Gilău şi Turda, și a continuat drumul pe banda a doua, chiar dacă de mai multe ori a fost la un pas de accident, scrie alba24.ro.

Potrivit Asociației Pro Infrastructură se pare că șoferul a făcut accident cu o mașină care circula regulamentar, la câteva secunde după ce a fost filmat.

A menținut sensul de mers pe banda a doua, iar un alt șofer care circula regulamentar l-a ocolit în ultimul moment, evitând un accident cu consecințe grave. La câteva secunde după ce a fost surprins pe filmare, șoferul inconștient a fost implicat într-un accident. Bărbatul a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină. Din fericire, nu au fost consecințe grave.

"Pericolul de ciocnire frontală cu consecințe fatale e cu atât mai mare cu cât, după întoarcere, mulți dintre ei aleg să circule pe contrasens pe cea mai rapidă bandă a autostrăzii, că doar ei sunt obișnuiți să circule pe dreapta, adică stânga celor care circulă corect! Și asta nu e tot: ca să scape cât mai repede din această situație, circulă cu viteză mare! Așa s-a întâmplat și în recentul incident din nodul Turda, unde un cetățean a condus câțiva kilometri pe contrasens pe A3 spre Gilău. Câțiva șoferi au reușit să-l evite în ultimul moment, dar în cele din urmă s-a oprit, așa cum era de așteptat, într-o coliziune frontală, din fericire fără consecințe grave", semnalează Asociația Pro infrastructură, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net