VIDEO Scandalul şoferilor de ambulanţă

Ultima actualizare:
image

Dezvăluiri incredibile în uriaşul scandal de la Serviciul de Ambulanţă Corabia. "Am luat motorina să ung căţeaua, că are păduchi." Aşa încercau şoferii, acuzaţi că furau carburant, să-şi ascundă faptele, în timpul raziilor făcute de poliţişti. Între timp, cei 13 ambulanţieri au cerut permisiunea judecătorilor să se întoarcă la serviciu. N-au primit însă undă verde de la magistrat. Rămaşi şi fără şoferi şi cu motorina furată, şefii ambulanţei judeţene au chemat ajutor din localităţile vecine.

Un singur şofer de ambulanţă din cei 13, acuzaţi că au furat motorină din autospecialele pe care le conduceau, a stat astăzi faţă în faţă cu judecătorul din Corabia. Omul spera că magistratul îi va permite meargă din nou la serviciu. Şi el şi colegii lui rămân însă suspendaţi.

Între timp, apar detalii incredibile despre modul în care acţionau şoferii vizaţi de anchetă. Procurorii au reuşit să suprindă mai multe discuţii între angajaţii Serviciului de Ambulanţă Corabia. Aşa au aflat că cea care i-ar fi dat de gol ar fi o asistentă medicală cu care cei 13 şoferi erau în conflict.

Procurorii îi acuză pe cei 13 şoferi că, timp de trei ani, ar fi furat constant din carburantul destinat maşinilor de salvare, iar ca să-şi ascundă fapta, spun anchetatorii, circulau cu viteză redusă, chiar dacă în cazurile grave, orice secundă contează. Aşa că ajungeau târziu la pacienţi, spun procurorii. Nu şi celelalte asistente de la Serviciul de Ambulanţă Corabia.

Potrivit stenogramelor de la dosar, şoferii mergeau să alimenteze cu motorină de fiecare dată, seara, la schimbul de tură. Turnau însă o parte din motorină în canistre. Apoi, îşi făceau planuri, în cazul în care ar fi fost prinşi în fapt.

Anchetatorii investighează acum dacă moartea a opt oameni are legătură cu intervenţiile întârziate.

Cei 13 şoferii rămân sub control judiciar. Nu au voie să părăsească ţara în următoarele 60 de zile şi nici să profeseze. În locul lor, la serviciu, vin şoferi din oraşele vecine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net