VIDEO Scandal sexual cu minore

Ultima actualizare:
image

Scandal sexual uriaş în jurul Federaţiei Române de Judo. Vicepreşedintele Federaţiei a fost înregistrat în timp ce vorbea despre mai multe episoade de sex cu minore, episoade pe care le-ar fi muşamalizat.

Vizaţi de scandal sunt Mircea Cătălin şi Cristian Bodârlău, doi sportivi ieşiţi recent din circuit. Florin Bercean, vicepreşedintele federaţiei, a relatat întâmplările de la hotelul federaţiei din Cluj-Napoca chiar în timpul unei şedinţe cu sportivii care au sărit în apărarea antrenorului demis de la lotul naţional. Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unei înregistrări audio cu declaraţiile lui Florin Bercean şi a făcut o publică.

Pe înregistrare s-ar auzi chiar vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo, Florin Bercean. El susţine, într-o declaraţie pentru PrimaTV, că totul este gândit pentru compromiterea lui. Bercean mai spune că ştie contextul în care s-a făcut înregistrarea, însă, se fereşte să spună dacă este sau nu trucată.

În şedinţa în care Bercean vorbeşte de episoade de sex cu minore, episoade muşamalizate tot de el, sunt vizaţi doi sportivi ieşiţi recent din circuit, Mircea Cătălin şi Cristian Bodârlău.

La Cluj, administratorul Hotelului Stadion, acolo unde sunt cazaţi sportivii, spune că nici măcar nu a auzit zvonuri că sportivii ar avea relaţii sexuale interzise. Şi el crede că este vorba despre altceva la mijloc.

Acesta nu este însă singurul episod negativ care afectează Federaţia Română de Judo.

În urma apariţiei în spaţiul public a informaţiilor privind presupuse relaţii sexuale între sportivi şi fete minore, poliţiştii din Cluj s-au autosesizat. Oamenii legii vor să afle când au avut loc presupusele fapte şi mai ales dacă sunt reale.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net