VIDEO Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid-19. A purtat un tricou cu mesaj

Ultima actualizare:

    Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid-19Sursă foto: Captură video
Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid-19Sursă foto: Captură video

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-COVID sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, unde cu o zi în urmă s-a vaccinat şi preşedintele Klaus Iohannis. Prim-ministrul a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

Sâmbătă, 16 ianuarie, premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-COVID-19. Ulterior, Cîţu a declarat că nici nu a simţit când i-a făcut asistenta vaccinul. „Foarte, foarte uşoară această vaccinare. Chiar nu am simţit nimic. Chiar asta îi spuneam doamnei asistente – nici nu am simţit când mi-a făcut vaccinul. Am vrut să dau un semnal de încredere românilor. E important să înţelegem că păstrarea măsurilor de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem efectele pandemiei. Rămânnem la obiectivul 10,4 milioane de români vaccinaţi până în septembrie şi nu ne abatem de la acest obiectiv”, a afirmat Florin Cîţu după ce a făcut prima doză de vaccin anti-COVID. 

Chestionat despre plaforma unde se pot programa românii pentru vaccinare, Cîţu a spus: „Se lucrează la platformă. Lucrurile sunt determinate şi de numărul de vaccinuri. Foarte mulţi români vor să se vaccineze. Cum vor apărea şi alte vaccinuri vom lua cât mai multe. Vom facem eforturi să luăm cât mai multe vaccinuri ca să îii vaccinăm pe toţi românii”.

El a adăugat că încetinirea livrărilor de către Pfizer va fi recuperată săptămâna viitoare şi a precizat că România va achiziţiona şi alte vaccinuri, cum apar, pentru a se ajunge la acel obiect de vaccinare până în septembrie a 10,4 milioane de oameni, informează News.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net