VIDEO Oribil! Incendiul din Centrul Vechi din Bucureşti, provocat pentru a ascunde o crimă

Ultima actualizare:

    Incendiul a avut loc în Centul Vechi
Incendiul a avut loc în Centul Vechi

La jumătatea lunii iunie a acestui an, un incendiu de proporţii a avut loc în Centrul Vechi din Bucureşti. Flăcările au izbucnit într-un apartament situat deasupra unui cunoscut club de acolo iar investigatorii au scos la iveală un adevăr macabru.

Astfel, patronul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei a fost ridicat, vineri, după ce, la jumătatea lunii iunie, l-ar fi omorât pe managerul localului, partenerul său de afaceri, şi ar fi dat apoi foc apartamentului situat deasupra restaurantului, pentru a crea impresia că victima a murit în incendiu.

Potrivit inspectorului Cătălin Marin, din cadrul Poliţiei Române, suspectul a recunoscut că şi-a ucis asociatul şi a afirmat în faţa anchetatorilor că îşi regretă fapta.

Vasile Văduva a fost adus la locul crimei şi le-a arătat ofiţerilor de la Omoruri cum şi-a ucis asociatul de la restaurantul Eden din Centrul Vechi al Capitalei.

Potrivit lui Cătălin Marin, există ipoteza că autorul a dat foc, în mod intenţionat, pentru ca trupul celui decedat să ardă şi să creeze impresia unui deces în incendiu, iar cadavrul nu a fost observat de pompierii care au făcut cercetarea la faţa locului din cauza faptului că peste trupul victimei s-a răsturnat o mare cantitate de moloz.

Patronul restaurantului din Centrul Vechi suspectat că şi-a omorât partenerul de afaceri, care era şi managerul localului, a fost reţinut vineri, după ce anchetatorii au probat că l-ar fi lovit în cap cu un corp dur, apoi i-ar fi incendiat trupul, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net