VIDEO O femeie dezbrăcată a circulat prin Suceava cu autobuzul

femeie-dezbracata-suceava.png

Femeie dezbrăcată într-un autobuz din Suceava
foto: Captură Facebook
Citeste tot despre: 

O femeie din Suceava a făcut un tur al orașului...în sânii goi. Momentul a fost filmat luni, 21 iunie, după ora 17.00, într-un autobuz TPL de pe linia 2.

O femeie a circulat cu autobuzul prin orașul Suceava, pe jumătate dezbrăcată, fără ca vreun călător să se fi arătat deranjat de nuditatea ei. În cele din urmă, taxatoarea i-a cerut să coboare, iar femeia s-a supus imediat solicitării, fără să protesteze, scrie Monitorul de Suceava.

"Femeia e <vedetă>, în Suceava. Se urcă în orice autobuz, nu îndrăznește nici o taxatoare sau călător să intre în vorba cu ea...Este extrem de agresivă... Are mari probleme psihice, de aceea nimeni nu are curajul să se ia de ea", scrie un sucevean, pe Facebook, care a publicat, de altfel, și filmulețul de mai jos.

tate.png

Femeia a fost fotografiată și de către trecători
Monitorul de Suceava

Prezența sa a fost surprinsă de pietoni, în intersecția Mărășești, în dreptul Catedralei, dar și de călătorii din autobuz. Imaginile video din filmarea făcută de pe scaunul situat vizavi de ea sunt din zona străzii Gheorghe Doja, pe unde linia 2 merge în drum spre Gara Burdujeni, mai scrie sursa citată. Incidentul a fost raportat de către personalul TPL la dispecerul de serviciu, dar după ce femeia coborâse, fără a fi solicitată intervenția Poliției Locale sau municipale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1