VIDEO Momentul în care bancomatul de pe bulevardul Theodor Pallady a fost aruncat în aer

bancomat-bcr-pallady-explodat.png

bancomatul BCR de pe bulevardul Theodor Pallady a fost aruncat în aer
Momentul în care hoțiii au aruncat în aer bancomatul BCR de pe bulevardulTheodor Pallady
foto: captura video

Au apărut imaginile care suprind momentul în care hoții au dinamitat bancomatul de la sucursala BCR de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Atacul a fost dat de două persoane. Mai puțin de 10 secunde le-a luat atacatorilor să monteze un dispozitiv cu material explozibil în bancomat. Momentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere.

Atacul a fost dat la ora 4 dimineața. De bancomat se apropie două persoane care purtau pelerine de ploaie de culoare închisă. Unul împinge un fel de tavă lungă  într-o fantă a bancomatului. Celălat stă la mai puțin de un metru de el, probabil pentru a- ajjuta în caz de nevoie. Treaba a mers foarte repede, iar cei doi s-au îndepărat în viteză de bancă. În câteva secunde bancomatul a fost aruncat în aer.

Pe o cameră de supraveghere din interiorul băncii a fost înregistrat momentul exploziei: la ora 04 și 8 minute.

Acesta este primul bancomat aruncat în aer în Capitală. Poliţiştii Secţiei 13 din Bucureşti au fost sesizaţi, luni dimineaţă (20 mai ), că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. Încă nu se știe suma furată dar bancomatul a fost făcut praf.

4.20. Este momentul când un apel la 112 semnala că la parterul unui bloc, s-a produs o explozie la intrarea într-o filială BCR. Intrarea în bancă a fost pur și simplu pulverizată iar explozia s-a auzit pe tot bulevardul.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat că a fost sustrasă suma de peste 350.000 lei (RON + valută). De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite. Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Loading...
 
 

Citește și

  • Bărbatul este reținut de poliție

    Un bărbat și o femeie, soț și soție, au fost reținuți pentru furturi din bancomate. Anchetatorii au descins, luni, în locuința celor doi unde au descoperit elemente folosite la spargeri. În urma investigațiilor a reieșit că cei doi soți ar fi furat peste 400.000 de lei dintr-un bancomat din Arad. Acum urmează ca magistrații să hotărască dacă cei doi vor ajunge în arest.

  • bancomat brasov

    Imaginația hoților nu are limite. La Brașov, un bancomat a fost aruncat în aer cu scopul de a sustrage din ATM o sumă importantă de bani. Poliția a confirmat că vineri, la momentul închiderii filialei bancare, în bancomat se aflau 160.000 de lei, aceasta fiind valoarea prejudiciului. Autoritățile nu au comunicat însă ce explozibil a fost folosit pentru a da spargerea și nici de unde ar putea proveni acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1