VIDEO Hienă sau câine? Animal agresiv și ciudat, ucis de sătenii îngroziți, într-o localitate din Galați

Ultima actualizare:
Așa arată animalul care i-a speriat pe sătenii din Oancea, Galați
Așa arată animalul care i-a speriat pe sătenii din Oancea, Galați

Situație de filme de groază într-un sat din nordul județului Galați. Sătenii din localitatea Oancea (aflată în nordul-estul judeţului, în apropiere de Prut) au omorât vineri, 22 mai, un animal ciudat şi foarte agresiv care făcea ravagii pe la stâni şi prin gospodării.

Animalul făcea ravagii la stânile din zona de nord a judeţului Galaţi, de unde fura miei şi oi. A fost prins în fapt de un cioban, pe care sălbăticiunea l-a atacat. Ulterior, bizarul animal a fost ucis de săteni, iar specialiştii se contrazic în privinţa speciei din care face parte, scrie adevarul.ro. Animalul ataca atât ziua, cât şi noaptea şi ucidea şi mânca miei, oi, păsări, ba chiar a ucis şi câţiva câini. Oamenii nu au ştiut despre ce este vorba până când un cioban a dat nas în nas că sălbăticiunea de talie mare (undeva în jurul a 40 de kilograme), iar aceasta a încercat să-i sară la gât.


    Așa arată animalul care i-a speriat pe sătenii din Oancea, GalațiCaptură video
Așa arată animalul care i-a speriat pe sătenii din Oancea, GalațiCaptură video

„Nu ştiu ce animal era, că n-am văzut niciodată. N-avea păr pe el, numai pe cap, ca o coamă. Nu-i câine, domnule, are nişte dinţi! Şi a sărit aici în drum şi la cioban! L-am prins, aici, în drum. Noi veneam cu oile, să le băgăm înăuntru şi el venea din urmă. Băietul acela, care-l am la oi, era să sară-n gâtul lui. O dat cu băţu-n el. Când veneam cu oile la deal, el venea din urmă. Mă, ce dracu-i mă asta?! Eu n-am văzut niciodată. Am zis întăi că-i câine! Ce câine, mă, când s-o zvârlit deodată aşa… Are două rânduri de dinţi”, a povestit proprietarul stânii.

Sătenii au ars cadavrul animalului

După ce l-au omorât, sătenii au ars cadavrul bizarei creaturi, care pare să fie încrucişarea dintre un câine şi o hienă sau un şacal. De altfel, nici specialiştii nu sunt foarte siguri despre ce este vorba, aşa că se contrazic.

La fața locului, au ajuns rapid și câțiva vânători, convinși că au de-a face cu o hienă. S-au apucat să gândească traseul fiarei. “După toate probabilitățile este vorba despre o hienă. Un animal care trăiește în Africa. Noi ne-am consultat cu specialiștii noștri și am ajuns la concluzia că acest animal a venit probabil din Republica Moldova, a traverast Prutul și s-a aciuat la aceasta stănă”, a declarat Adrian Alexandru, AJVPS GALAȚI, pentru stirileprotv.ro.

Biologii care au văzut imaginile spun însă că au avut de-a face cu un câine care suferă de o boală de piele. De aici, asemănarea cu hienele. Mădălin Șerban, biolog: “Din imaginile pe care le-am privit consider că nu este o hienă pentru că structura corpului este total diefrită la hiene, au capul masiv, altfel de dentiție. Sigur, arată foarte ciudat. Părerea mea, este vorba de un câine sălbăticit, masiv ce-i drept, care suferă de o boală a pielii, mai mult ca sigur, o formă de râie. Hienele atacă în haită, trăiesc în haită, nu în mod solitar. Deci, sunt mai multe indicii că nu este vorba despre o hienă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net