VIDEO Fată de 13 ani, bătută și umilită de 4 colege de vârste apropiate. Una dintre agresoare a fost reținută

Ultima actualizare:
Mărturia unei victime
Mărturia unei victime

Un videoclip șocant a circulat zilele acestea pe rețelele de socializare, în care apare o fetiță de 13 ani care este bătută și umilită de alte colege de-ale sale, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă.

Filmarea are un puternic impact emoțional, eleva fiind bătută, umilită și scuipată de alte câteva fete, în timp ce un coleg de-al lor înregistrează incidentul. În postarea publicată se arată că întâmplarea a avut loc în Târgu Jiu. 

Minoră bătută și umilită de câteva colege

„În cursul zilei de astăzi (duminică, 6 septembrie n.r.), având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea IPJ Gorj dispunând efectuarea de verificări.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Una dintre agresoare a fost reținută pentru 24 de ore

Cele patru agresoare minore aveau între 12 și 14, una singură având 14 ani, adică vârsta pentru care poate răspunde penal pentru faptele ei. Aceasta a fost reținută luni, 7 septemrbrie, pentru 24 de ore.

Poliția a deschis un dosar penal în acest sens, oamenii legii aflând, de asemenea, că acesta nu este un caz izolaat în Târgu Jiu. Aceștia au mai găsit video-uri și imagini asemănătoare, una dintre fetele recent implicate fiind parte și a altor ritualuri de umilire, expuse apoi pe internet.

De asemenea, pe Instagram au apărut mărturii ale altor fete care povestesc, sub anonimat, că au fost bătute, jignite și amenințate de același grup de fete. 

Agresorii urmează să facă consiliere psihologică

„O leșinăm”, strigă una dintre agresoare. în timp ce pe fundal se auzeau râsete. „Bă, mă mir că nu plânge. Nu plânge”, spune amuzant și băiatul care filma incidentul. Una dintre cele patru fete a recunoscut într-un mesaj privat, publicat pe un cont de Instagram, agresiunea în cazul căreia s-a sesizat IPJ Gorj. „Mă duc să dau declarații la poliție că o bătui pe una până o leșinai”, scria aceasta.

Băiatul care a filmat incidentul, s-a filmat și el în trecut cu un pistol în mână în timp ce amemința că „zboară creierii” cuiva care l-a supărat. 

„Părinții și minorele au acceptat să facă ședințe de consiliere în cadrul DGASPC, iar programul de consiliere pentru adolescente ar dura ”până la 3 luni sau 6 luni”, a spus psihologul instituției.


    Mărturia unei victime
Mărturia unei victime

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net