VIDEO Cine este criminalul care a dat foc unei fete de 17 ani după ce a agresat-o. A lăsat un mesaj de adio

Ultima actualizare:

    Bărbatul era într-o relație cu fata pe care a incendiat-oFoto: Captură Video
Bărbatul era într-o relație cu fata pe care a incendiat-oFoto: Captură Video

Caz șocant în Drobeta Turnu Severin, după ce un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a cunoscut o tânără de 17 ani pe rețelele de socializare, a agresat-o sexual pe aceasta, după care, în urma plângerii fetei la poliție, a decis să se răzbune dându-i foc.

Agresorul este un fost deținut, fiind condamnat la închisoare pentru 5 crime, însă eliberat ulterior mai devreme, înainte de a-și termina pedeapsa. 

Cu o zi înainte de a comite gestul extrem, individul în vârstă de 45 de ani a înregistrat un mesaj de adio, pe care l-a publicat ulterior în mediul online, pe pagina lui de Facebook, acolo unde ar fi cunoscut-o și pe tânără.

„Vă mulţumesc tuturor celor care îmi sunteți alături şi bunul Dumnezeu să ne dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”, a spus agresorul, care a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 1994 pentru cinci crime, însă a fost eliberat anul trecut.

După ce a înregistrat mesajul de adio, bărbatul a mers vineri seara la locuința adolescentei, unde aceasta locuia alături de fratele și bunica sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Fratele victimei a fost cel care a intervenit și a reușit să stingă focul.

Fratele tinerei, primele declarații despre incident

Fratele fetei de 17 ani, cel care a intervenit pentru a o salva pe tânără, a făcut primele declarații după incident. Acesta a explicat că cei doi erau într-o relație. Tânărul a povestit și alte detalii tulburătoare din seara respectivă, explicând că agresorul venise pregătit și cu un topor.


    Fratele tinerei a fost cel care a oprit foculFoto: actualmehedinti.ro
Fratele tinerei a fost cel care a oprit foculFoto: actualmehedinti.ro

„Când am ieșit eu din casă, soră-mea ardea, iar el fugea. Eu am fugit să o scot pe soră-mea și să arunc apă pe ea, din fântână. Am încercat să sting focul, iar el a fugit. Mi-a spus că soră-mea merită să ardă. Am luat găleata de apă și am aruncat apă pe ea. Ardea toată casa. El a venit și a dat cu benzină,” a povestit fratele victimei pentru ziarul local Actual de Mehedinți.

Fratele tinerei a fost cel care a oprit focul
Fratele tinerei a fost cel care a oprit focul

„Venise și cu toporul, dar l-a lăsat după pat. Obișnuia să vină la noi, pentru că era prieten cu taică-miu. Ar fi avut o relație cu soră-mea, am văzut mesaje la ea în telefon. Îi spunea că el a iubit-o și că l-a făcut să sufere. O mai amenința pe soră-mea. Ar fi avut o relație cu ea. S-au cunoscut la Severin și apoi a venit aici, în Dîrvari,” a mai spus tânărul. Și vecinii familiei susțin ideea conform căreia fata ar fi avut o relație cu criminalul abia eliberat din inchisoare.

În ce stare se află tânăra de 17 ani

Tânăra a fost dusă, în primă fază, la Secția ATI a Spitalului Județean, având arsuri de gradele III-IV, pe aproximativ 90% din corp, după care a intrat în comă. Fata a fost, ulterior, transferată la Spitalul din Craiova. 

Se pare, însă, că la spitalul din Craiova nu există niciun pat pentru mari arși și va fi nevoie să fie transferată în străinătate, fiind în stare critică. „Ea este îngrijită, este perfuzată, dar acum, chiar de un sfert de oră, am transferat-o cu elicopterul la Craiova. Acum este în drum spre Craiova”, a explicat managerul Radu Iman pentru Digi 24. 

Criminalul a fost reţinut

Agresorul fetei, în vârstă de 45 de ani, condamnat la închisoare pe viaţă în 1994 şi eliberat condiţionat, a fost reţinut de poliţişti sâmbătă dimineaţă, deşi a fugit imediat după ce a comis fapta. „Bărbatul a fost localizat într-o zonă limitrofă a localităţi Dârvari şi în prezent se află în custodia poliţiştilor. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor, cercetările fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi”, a mai transmis Andreea Rădoi. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net