VIDEO. Caz șocant la o nuntă, în Băile Felix. Mire scăpat de nuntașii care l-au aruncat în sus. Are coloana ruptă

Ultima actualizare:

    Nuntă cu final nefericit la Băile Felix
Nuntă cu final nefericit la Băile Felix

Incident grav la o nuntă din Bihor. Mirele, Liviu, un tânăr de 31 de ani, a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au aruncat în sus.

Întâmplarea a avut loc vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. În jurul orei 21:00, la puțin timp după dansul mirilor, Liviu a fost luat pe sus de prieteni, chiar în mijlocul sălii. “După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust.ro, Liviu Filimon.

Imediat după ce mirele a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”.

Mirele se gândește dacă să îi dea sau nu în judecată pe cei responsabili

Potrivit sursei citate, o ambulanță chemată de urgență l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Acolo se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate. Se pare că a suferit răni grave la două vertebre, motiv pentru care Liviu se teme de ce e mai rău. Imobilizat la pat, el spune că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.


    Bărbatul este imbolizat și are coloana fracturată în două locurifoto: bihorjust.ro
Bărbatul este imbolizat și are coloana fracturată în două locurifoto: bihorjust.ro

Nunta a continuat și după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitații; dar atmosfera nu a mai fost una de voie bună și bucurie. Liviu Filimon recunoaște spune că se gândește dacă să îi dea sau nu în judecată pe cei responsabili de cumplita întâmplare: “Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”.

Citește mai mult pe www.bihorjust.ro

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net