VIDEO Băiat de 13 ani bătut cu bestialitate de părinții unei fetițe pe care lovit-o cu o minge

bataie.png

baiat batut de o femeie
Băiatul de 13 ani nu a reușit să facă nimic în apărarea lui
foto: captură YouTube

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Părinții unei fetițe de 6 ani din localitatea Parța, județul Timiș, l-au bătut pe un băiat de 13 ani până când i-au fracturat clavicula, pe motiv că le-ar fi lovit fata cu o minge. Incidentul s-a petrecut într-un parc din localitate, iar prietenii băiatului au filmat totul.

O fetiţă de şase ani care se juca în parc a fost lovită cu mingea de un băiat cu şapte ani mai mare. Fetiţa a mers acasă şi le-a spus părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au decis să îşi facă singuri dreptate.  

Mama micuţei a mers în parc şi l-a luat la bătaie pe băiatul de 13 ani. Copilul a încercat să se apere, însă a fost trântit la pământ de femeie.  

După ce a fost bătut de mama fetiţei, puștiul a fost luat la bătaie şi de tatălui micuţei, care l-a ridicat pe în aer şi l-a trântit la pămant. În urma impactului, băiatul şi-a fracturat clavicula. Incidentul a fost filmat de prietenii băiatului, care au tot încercat să-i facă pe cei doi adulți să se oprească. 

Polițiștii le-au întocmit dosar penal celor doi adulți

Poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz şi au întocmit dosar penal pentru infracţiuni de lovire şi alte violenţe.  

„În data de 3 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Peciu Nou au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Parţa un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat fizic de către doi adulţi. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. În continuare, poliţiştii efectuează cercetari pentru a  stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările comiterii faptei”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • copii bataie familie romania lege

    Cazul familiei Bodnariu a iscat un val de proteste, după ce copiii familiei au fost luați de autorități pe motiv de violență fizică. În România, 6 din 10 familii își „educă” copiii conform principiului „Bătaia e ruptă din Rai”, arată un studiu „Salvați Copiii”. Ce prevede, însă, legea în cazul în care părinții își bat copiii și cum se aplică aceasta la noi?

  • Alexandru, un copil de 12 ani, din comuna Drăguţeşti-Gorj, a ajuns la spital, după ce profesorii de la școală au văzut pe trupul său urmele unei bătăi crunte.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5