Victor Ponta pune condiții pentru alianța cu Tăriceanu. ”Dacă ALDE iese de la guvernare”

Ultima actualizare:

    Victor Ponta condiționează alianța cu ALDE  de ieșirea partidului condus de Tăriceanu de la guvernarefoto: arhiva Click!
Victor Ponta condiționează alianța cu ALDE de ieșirea partidului condus de Tăriceanu de la guvernarefoto: arhiva Click!

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat satisfăcut, miercuri, cea mai nouă alianță de pe piața politică din România, dar aliații lui nu-s așa de convinși că au ajuns la o înțelegere. Victor Ponta a făcut câteva precizări, tot pe Facebook, unde fusese făcut și anunțul inițial.

Victor Ponta a precizat, după anunţul făcut de Călin Popescu Tăriceanu privind o alianţă politică între ALDE şi Pro România, că s-au făcut progrese în acest sens, dar că nu s-au luat decizii. El a reluat mesajul transmis în 22 iulie conform căruia este dispus să discute un proiect politic comun dacă ALDE iese de la guvernare.

"Pe 22 Iulie am spus «dacă ALDE iese de la guvernare suntem dispuși să discutăm un proiect politic comun»! Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii - dar am discutat și progresat! Când mai mulți oameni se așază la masă cu intenții bune - sunt șanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriașă de schimbare a modului de guvernare a țării / un RESET total al administrației publice și al direcției economice! Trebuie să găsim soluții și oameni capabili să le aplice!

Noi Suntem ProRomânia - și ținem cu România!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Tăriceanu a anunțat alianța pe Facebook

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, miercuri, că a ajuns la o înţelegere cu Victor Ponta pentru ca ALDE şi PRO Româna să încheie o alianţă politică. „Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune şi astfel vom fi a treia forţă politică parlamentară, după PSD şi PNL”, a scris Tăriceanu pe Facebook. 

Citește și:

Călin Popescu Tăriceanu și Dan Barna și-au anunțat candidatura. Vor la Cotroceni

Ce averi au politicienii. Tăriceanu deține șase apartamente, rudele i-au donat lui Dragnea un BMW X5

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net