Viaţa paralelă a preotului pedofil din Constanța

Ultima actualizare:

    Fetele erau convinse pe Internet să se fotografieze în ipostaze indecente şi să trimită pozele pe conturile false ale preotului Gheorghe Rece
Fetele erau convinse pe Internet să se fotografieze în ipostaze indecente şi să trimită pozele pe conturile false ale preotului Gheorghe Rece

Anchetatorii de la Crimă Organizată au identificat până ieri trei copile cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani care i-ar fi trimis imagini indecente preotului Gheorghe Rece. Originar din judeţul Constanţa, preotul ar fi folosit cel puţin 12 conturi de Facebook şi de Instagram, prin care îşi agăţa victimele.

Ancheta procurorilor a pornit ca urmare a unei sesizări venite de la Protecţia Copilului Iaşi. Instituţia a reclamat că, aflată în grija unui asistent maternal, o copilă de 13 ani, Maria Magdalena C., şi-a fotografiat zona intimă şi a trimis imaginile unui necunoscut, informează adevarul.ro. Câteva săptămâni a durat ancheta, procurorii aflând că destinatarul imaginilor era preotul constănţean Daniel Gheorghe Rece, de 44 de ani. După percheziţii, procurorii au mai descoperit imagini pe care preotul le-a primit de la două minore din Vâlcea, de 11 şi 13 ani.

Dacă prin intermediul conturilor false de Facebook şi Instagram preotul încerca să racoleze copii, de pe contul său oficial încerca să adune donaţii pentru biserica din parohia sa din satul Coroana, comuna Albeşti, judeţul Constanţa. Un mesaj a fost descoperit de procurori postat de Gheorghe Rece pe forumul unui site despre care preotul credea că are legătură cu Muntele Athos: „Sunt părintele Rece Gheorghe Daniel, parohia Coroana (...) Vă rog să-mi donaţi şi mie veşminte ale sfintelor moaşte sau moaşte ale unui sfânt (...) Până la 8 ani nu am vorbit, mi-a deschis gura Maica Domnului, Maica Domnului m-a făcut preot să fiu slujitorul fiului ei. (...) vreau să întăresc biserica să nu mai pătrundă Diavolul, să nu mai am ispite de la Diavol (...)Vă rog din tot sufletul meu de preot”. Acesta a postat imagini similare şi pe pagina sa de Facebook, invocând acolo că ar avea nevoie de bani pentru pictura bisericii. 

Gheorghe Rece a fost arestat miercuri, pentru 30 de zile, după ce anchetatorii au descins inclusiv în biserica în care preotul slujea. La percheziţii a fost găsit, potrivit unor surse juridice, şi un calendar creştin-ortodox pe care preotul a scris ID-urile de Instagram a două dintre copilele cu care ţinea legătura.El a fost suspendat din funcţie de către ierarhii Arhiepiscopiei Tomisului, mai scrie adevarul.ro. Anchetatorii iau în calcul ca şi alte copile din România să-i fi căzut victime lui Gheorghe Rece şi îndeamnă părinţii să meargă la Poliţie. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net