„A văzut cineva om mort de la Corona?”. Răspunsul pe care i l-a dat soarta unui român sceptic

Ultima actualizare:

    Marian Giurea a murit vineri într-un spital din Paris
Marian Giurea a murit vineri într-un spital din Paris

Cel de Sus găsește, câteodată, modalități incredibile de a ne răspunde la întrebări. Marian Giurea, un român în vârstă de 47 de ani, stabilit la Paris, era în urmă cu o lună extrem de sceptic în privința pandemiei de coronavirus. S-a convins pe pielea lui de gravitatea situației.

Bărbatul a postat pe pagina lui de socializare următorul text: „Bună ziua la toată lumea, am și eu o întrebare la cine știe să dea un răspuns. Am văzut că în toată lumea spun că mor milioane de oameni și sute de milioane sunt bolnavi. Întrebarea mea este: a văzut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona? Vă rog frumos să-mi ziceți și mie să nu mor prost. Vă pup”, a scris el. Marian a primit răspunsul. Chiar el, vineri, a murit de coronavirus.

„Eu dacă mor de la corona vă zic în vis”, scria tot el în comentariu la propria postare. Nu a murit în vis, ci chinuit, pe un pat de spital, unde era internat încă de mai bine de 10 zile cu simptome de coronavirus. Potrivit gorjeanul.ro, bărbatul, șofer în Paris, și-a sunat rudele din România vizibil afectat, avertizându-i pe toți să aibă grijă că nu e de glumă cu acest virus. „M-a sunat miercuri, abia vorbea. Mi-a zis că are febră, că îl dor oasele și carnea de pe el, că e transpirat și că îi e greu să lupte cu boala. Eu vorbisem cu el înainte cu o lună și i-am zis să vină acasă că nu mai lucra la Paris, compania își restrânsese activitatea. A refuzat, spunând că mama lui e în vârstă și bolnavă și nu voia să o pună în pericol”, a declarat Valer Iosu, profesor în Albeni, pentru gorjeanul.ro.

Marian Giurea nu avea probleme de sănătate, era din localitatea Alunu, județul Vâlcea, și a lăsat în urmă doi copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net