Ce frumoasă e fetița lui Vanghelie: „E incomparabil să fii tată la 50 de ani”

Ultima actualizare:

    Oana Mizil a descoperit bucuria de a fi mamă şi face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu Mariafoto: arhiva personală
Oana Mizil a descoperit bucuria de a fi mamă şi face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu Mariafoto: arhiva personală

Vestea că Marian Vanghelie şi soţia lui, Oana Mizil, au fost jefuiţi de bona filipineză a căzut ca o bombă, mai ales în rândul vedetelor care sunt şi ele abonate la ajutor din Asia. Culmea, deşi paguba e de 50.000 de euro, celebrul cuplu îşi caută ajutor tot din Filipine.

Click!: Domnule Vanghelie, începutul primăverii v-a prins cu o bonă în minus. Cea de-a treia filipineză, Judith Pamonang, a dat bir cu fugiţii şi v-a uşurat de bani şi de bijuterii. 50.000 de euro în total. Speraţi să vi-i mai recuperaţi?

Marian Vanghelie: Nu ştiu ce se mai întâmplă cu acest caz şi dacă o să mai recuperez prejudiciul. Nu am timp de aşa ceva, în plus m-a luat şi o răceală rău de tot. Sunt persoane abilitate care au grijă de asta. Eu nu sunt un om rău, dar acea ”doamnă” m-a enervat foarte tare. Dacă nu avea atitudinea respectivă, vă spun sincer că eu o lăsam în pace.

În tot acest timp, cine s-a ocupat de fetiţa dumneavoastră? 

Fetele pe care le avem angajate de mulţi ani în casa noastră ne-au recomandat o persoană. Avem în clipa de faţă pe cineva care se ocupă, este tot filipineză, însă e ceva provizoriu. Suntem în căutarea unui ajutor pe termen lung. 

simeon stalpnicul png

Se zice că după ce te-ai fript cu ciorbă, sufli şi-n iaurt. Dvs. vreţi tot filipineză după experienţa asta? De ce nu aţi luat o româncă?

Da, vrem tot filipineză. Nu am luat în calcul varianta unui ajutor specializat de la noi, pentru că româncele nu prea prestează munca asta de opt ore şi nici nu vor regim intern. După cum ştiţi, filipinezele sunt renumite în toată lumea, au anumite calităţi, sunt dedicate. 

Filipinezele sunt şi mai scumpe decât ale noastre. Cât plătiţi?

Agenţiei îi plăteşti 5.000 de euro. Aici intră taxe, transportul bonei şi altele. Iniţial, salariul ei este de 500 de euro, însă în timp poate ajunge şi la 1.000 de euro.

Cum aţi găsit-o pe bona care urmează să vină? Aveţi încredere? 

Am găsit-o prin intermediul unei agenţii de la noi, desigur, România e ca America, ţara tuturor formulelor. Deocamdată, suntem la faza de început, sunt nişte etape, se fac documente. Soţia mea, Oana, se ocupă de tot. A şi vorbit cu viitoarea bonă pe Skype, că ştiţi cum e, trebuie întâi de toate să cunoşti omul. În câteva săptămâni ar trebui să ajungă.


    Prin casa cuplului  Mizil-Vanghelie s-au perindat mai multe bone filipineze
Prin casa cuplului Mizil-Vanghelie s-au perindat mai multe bone filipineze

Dar dvs aţi vorbit cu ea? Poate aveţi un ochi mai critic.

Nu, n-am vorbit, pentru că doar Oana ştie engleză. Eu vorbesc vietnameză (n.r.: râde).

Aveţi un înger de copil: blond cu ochi albaştri. Cum e viaţa cu Maria?

Da, noi nu avem ochi albaşti, dar bate în familiile noastre. Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. 

Sunteţi un tătic fericit. Se simte din glas, din felul în care îi pronunţaţi numele. 

Da, sunt. E ceva nou. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate. 

A fost al doilea Paşte cu Maria, însă anul acesta aţi ciocnit şi ouă cu unica dvs fiică.

Da. Am stat cu toţii acasă, la Snagov şi ne-am bucurat de sărbătoare. Am ciocnit ouă şi ce credeţi, Maria a spart pe toată lumea.

În încheiere, vă întreb, vă mai doriţi copii?

Acum, ştiţi cum e, toată viaţa trebuie să “munceşti”,  să fii consecvent, însă cum mai vrea şi Dumnezeu. 

Împreună din 2012

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au transformat colegialitatea în amor în 2012. Cei doi PSD-işti au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume micuţa Maria, care a fost creştinată la vârsta de 1 an, din cauza problemelor cu legea care l-au ţinut pe tatăl ei în închisoare.

Filmul furtului

Furtul a avut loc la începutul lunii martie, într-o sâmbătă seara. În loc să aibă grijă de micuţ, filipineza a trecut la planul pe care îl avea în cap: să fure şi să fugă cu diverse valori aflate în casă. A pus mâna pe aproximativ 1.000 de euro, dar şi pe două inele cu diamante şi un ceas foarte valoros. Prejudiciul total se ridică la circa 50.000 de euro, potrivit declaraţiilor făcute de Oana Mizil. Se pare că bona este cleptomană cu vechi state de serviciu. “Am aflat abia acum că a fost la alte două familii, a fugit şi de acolo, s-a refugiat la agenţia de emigranţi, după care a fost dusă în Filipine şi readusă aici de agenţie şi plasată la noi în casă”, a spus fostul parlamentar. Femeia lucra de câteva luni la familia Mizil-Vanghelie.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net