Vaccinare în lavandă în Timiş: "Aici este o stare de bine. După imunizare, vine relaxarea!"

vaccinare-timis-lavanda.jpg

Vaccinare în lanul de lavandă, în Timiș
Zeci de persoane s-au vaccinat în weekend, cu serul Jhonson&Jhonson, în lanul de lavandă
Foto: captură Observator

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Experiență unică în România! Un lan de lavandă a devenit în acest weekend centru de vaccinare. Locația a atras imediat zeci de oameni dornici de o experienţă unică. După muzee, aeroporturi sau gări, vaccinarea în lavandă a devenit punct de interes în judeţul Timiş. Zeci de persoane s-au vaccinat în weekend, cu serul Jhonson&Jhonson, în lanul de lavandă.

Lanul de lavandă din localitatea Fibiş a devenit centru de vaccinare, după ce proprietarii grădinii au vrut să le ofere oamenilor ocazia să se imunizeze în aer liber, scrie observatornews.ro. Cea mai vârstincă persoană care s-a imunizat în grădina cu lavandă de la Fibiş are 88 de ani: "E foarte frumos, bine că nu m-am dus în oraş ca să fac acolo. Aici e mai frumos că e în lavandă, e fain şi mă bucur pentru că am lucrat la ea, mult. Şi am ajuns să ne vaccinăm aici".

vaccinare-timis-lavanda2.jpg

Vaccinare în lanul de lavandă, în Timiș
Cea mai bătrână persoană care s-a imunizat în grădina cu lavandă de la Fibiş are 88 de ani
Foto: captură Observator

După imunizare, cei vaccinaţi au primit limonadă făcută tot cu lavandă. Nimeni n-a plecat acasă fără clasica fotografie din lanul de lavandă. "După vaccinare, vine relaxarea în lavandă. Despre asta este. Aici este o stare de bine. Avem lavandă în primul rând să ne relaxaze, în al doilea rând, avem limonadă cu lavandă ca să ne răcoarească şi bineînţeles, mâncarea", a declarat Andreea Marian - proprietara grădinii cu lavandă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5