Vaccin anti Covid, în cabinetele medicilor de familie. Sunt peste 30.000 de doze

vaccinare-medici-de-familie.jpg

Femeie care se vaccinează
Peste 30 de mii de doze de vaccin anti Covid au ajuns în cabinetele medicilor de familie din aproape întreaga țară

Vaccinul anti Covid-19 a fost distribuit în cabinetele a peste 700 de medici de familie, iar cine dorește să se imunizeze trebuie să ia legătura cu medicul la care este arondat.

Peste 700 de medici de familie au primit vaccin anti Covid pentru imunizarea pacienților, a declarat, marți, Valeriu Gheorghiță, într-o conferință de presă.

30 de mii de doze de vaccin anti Covid, distribuite medicilor de familie 

Cine dorește să se vaccineze anti Covid se poate adresa și medicului de familie la care este arondat deoarece are toate șansele să se imunizeze și în cabinetul acestuia. Anunțul a fost făcut marți, de Valeriu Gheorghiță, într-o conferință de presă.

valeriu-gheorghita.jpg

Valeriu Gheorghiță
Valeriu Gheorghiță a declarat că doar în Botoșani, Vrancea și Ilfov încă nu se vaccinează la medicii de familie

Valeriu Gheorghiță: „Se vaccinează în 38 de județe și București”

„Astăzi, 11 mai, aproximativ 738 de medici de familie au recepționat doze de vaccin împotriva COVID-19 și se vaccinează în 372 de cabinete la acest moment, în 38 de județe plus municipiul București”, a precizat Valeriu Gheorghiță. Doar în Botoșani, Vrancea și Ilfov nu a început efectiv vaccinarea în cabinetele medicilor de familie.

„În total, au fost recepţionate în cabinetele de medicină de familie 30.330 de doze de vaccin, din care 26.340 sunt doze de vaccin de la compania Johnson&Johnson şi au fost administrate 5.695 de doze; 2.760 de doze de la compania AstraZeneca şi au fost administrate 733 de doze; 1.230 de doze de la compania Moderna şi au fost utilizate 321 de doze”, a adaugat președintele CNCAV.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1