Unul dintre bărbații arși în incendiul de la Petromidia a murit într-un spital din Germania

Ultima actualizare:

    Pompierii s-au luptat cu flăcările. Din păcate, există victime
Pompierii s-au luptat cu flăcările. Din păcate, există victime

Unul dintre bărbații arși în incendiul de la Petromidia a murit într-un spital din Germania, au anunțat într-un comunicat de presă reprezentanții Rompetrol. Muncitorul avea 58 de ani și arsuri pe 37% din suprafața corpului.

Reprezentanții Rompetrol au anunțat, marți, că unul dintre cei doi bărbați răniți în urma exploziei de la Petromidia a decedat într-un spital din Germania. Două persoane care au suferit arsuri grave în urma exploziei au fost transferate în Germania pentru tratament de specialitate.

Încă un mort în incendiul de la Petromidia. Bilanțul exploziei: două decese și patru răniți 

„Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate”, au anunțat reprezentanții Rompetrol.

Al doilea bărbat spitalizat în Germania este în stare stabilă și răspunde la tratament.

Astfel, bilanțul exploziei de la Petromidia a ajuns la doi morți și patru răniți. Muncitorul care a decedat marți ​avea 58 de ani, iar în urma exploziei a avut arsuri pe 37% din corp.

Dosarul exploziei de la Petromidia este la procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Explozia a avut loc pe 2 iulie și a fost provocată cel mai probabil de o fisură a unei conducte din instalația de gaz.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net