Vezi aici LIVE Slujba de Înviere 2020. Unde se mai poate urmări la tv, pe internet și la radio

patriarh_daniel_slujba_inviere.jpg

patriarh daniel slujba inviere paste 2020
Preafericitul Părinte Daniel celebrează anul acesta Slujba de Înviere a Domnului în Catedrala Patriarhală din Capitală. Liturghia este preluată și transmisă live de TVR 1
foto: basilica.ro

La fel ca romano-catolicii și protestanții, care weekend-ul trecut au sărbătorit Paștele la tv, creştinii ortodocşi, greco-catolicii și cei din bisericile vechi orientale sunt nevoiți și ei anul acesta să stea de Paşte în faţa televizoarelor sau a dispozitivelor pe care le au la îndemână și cu care pot accesa internetul. Cu toții se îndreabă unde se poate vedea Slujba de Înviere 2020? Noroc că oferta este generoasă. Arhiepiscopiile, precum și parohiile din toată țara, s-au organizat bine, pentru a veni în întâmpinarea credincioșilor. Click! îți indică cele mai populare centre de cult care oficiază Slujba de Înviere 2020 în transmisie live, online sau tv.

Slujba de Înviere 2020 poate fi urmărită anul acesta în transmisiuni live, pe mai multe canale. Atât la tv, cât și pe internet, pe canalul de YouTube al parohiilor, precum și pe paginile de facebook ale unora dintre ele. De asemenea, mai multe posturi de radio organizează astfel de transmisiuni în direct, din diferite centre de cult. Click! îți oferă mai jos câteva dintre cele mai importante dintre aceste transmisiuni, dar cu o simplă căutare în motoarele de căutare online (cum ar fi Google) sau pe facebook oricine poate găsi și alte live-uri. 

Slujba de Înviere 2020 - Transmisie live de la Catedrala Patriarhală din Capitală, la TVR 1

În cadrul unei ediţii speciale „Universul credinţei”, TVR 1 transmite, de la 23.00 la 01.10, Slujba Învierii săvârşită de Preafericitul Părinte Daniel în Catedrala Patriarhală din Capitală. De asemenea, în cadrul aceluiași program tv, jurnaliştii Andrei Victor Dochia şi Cristian Tabără vor intra în direct cu români din ţară şi din străinătate, preoţi şi credincioşi de pretutindeni, care vor povesti felul în care sărbătoresc Învierea Domnului.

Slujba de Înviere 2020 - Transmisie live de la Catedrala Patriarhală din Capitală, pe Trinitas

Slujba de Înviere 2020 - Transmisie live din Mănăstirea Radu Vodă din București

Slujba de Înviere 2020 - Transmisie live de la Mitropolia Iașiului, pe site-ul doxologia.ro

 

Slujba de Înviere 2020 - Transmisie live de la Episcopia Greco-Catolică de Oradea

 

Slujba de Înviere 2020 - Transmisii radio

 

Citește și:

  1. Paște 2020. Iată programul magazinelor de sărbători
  2. Paște 2020. S-a deschis Târgul de Paște online cu produse tradiționale
  3. Cum va fi vremea de Paște 2020. Prognoza ANM pe orașe
  4. ULTIMA ORĂ Acordul MAI - BOR, modificat: Slujbele au loc fără credincioşi, sfintele Paşti se distribuie la domicilii
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1