Unde a dispărut Nina Iliescu? Soţia fostului preşedinte are o pensie foarte mare

Dintotdeauna Nina Iliescu (86 de ani) a fost o prezenţă discretă, însă în ultimii ani apariţiile ei au fost extrem de rare.

Fosta primă doamnă a ţării a stârnit mereu curiozităţi, şi asta mai ales datorită faptului că a ales o viaţă liniştită, în umbra lui Ion Iliescu. Cel care a avut mereu vorbe frumoase despre soţia lui atunci când a fost întrebat. Un interes major a fost acela de ce fostul cuplu prezidenţial nu a făcut un copil. Şi am aflat într-un final: "Chiar ne-am dorit, dar nu a fost să fie... Soţia mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea nu s-a mai putut", a povestit Ion Iliescu într-un interviu mai vechi.

Probabil că mulţi se întreabă ce face acum Nina Iliescu, de vreme ce nu a mai fost văzută de atâta timp. Problemele cu sănătatea îi dau bătăi de cap, deşi mai bine am zice... de picioare. Pentru că membrele inferioare sunt cele care îi provoacă dureri şi o greutate la deplasare. Oricum, atunci când iese din casă, ea este nu doar păzită, ci şi ajutată de către un angajat al Serviciului de Pază şi Protecţie. Unui singur loc i-a rămas fidelă, şi acela este coaforul. Pentru că Nina Iliescu, deşi are 86 de ani, se îngrijeşte ca-n tinereţe. Ca să nu mai vorbim că are banii ei, pensia mai exact, una destul de mare (10.600 de lei), care îi permite să-şi facă acest moft ori de câte ori simte nevoia. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1