Una dintre surorile dispărute în Dunăre a fost găsită moartă. Continuă căutările celeilalte fete

fata-tulcea_1.jpg

fata tulcea
Scafandrii au găsit trupul uneia dintre fetele dispărute în Dunăre
Sursă foto: ISU Tulcea

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Una dintre surorile dispărute în Dunăre la începutul acestei săptămâni a fost găsită, joi dimineaţa, la aproximativ 400 de metri de locul în care a intrat în apă. Autorităţile continuă căutările celeilalte fete.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, joi dimineaţă, mai mulţi marinari au observat trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două fete, cea de 12 ani, în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri în aval de la locul în care ar fi intrat în apă şi la aproximativ 50 de metri distanţă de mal. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că în prezent continuă căutările pentru cealaltă fată dispărută. La operaţiune participă şapte subofiţeri, dintre care doi scafandri, cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, toate din cadrul ISU Tulcea, iar ISU Constanţa este prezent la operaţiune cu doi scafandri. 
Cele două surori au dispărut, luni după-amiază- după ce una dintre fete a alunecat în Dunăre, în zona portului Isaccea, iar cealaltă a intrat după ea să o salveze.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5