O fată din dosarul „Prostituate pentru VIPuri” avea legitimație de polițist local

Ultima actualizare:

    Unele fete din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” erau minoreFoto: Click!
Unele fete din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” erau minoreFoto: Click!

În rechizitoriul întocmit de DIICOT în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, anchetatorii arată că una din prostituate avea legitimație de polițist local. În plus, multe dintre „fetițele” vândute pentru sex erau minore. În acest dosar, au fost trimişi în judecată, printre alţii, proxeneţii Bogdan Şalapa şi Florin Nimară.

„O parte dintre tinerele care realizau câştiguri importante şi confirmau dorinţa de a practica prostituţia în folosul inculpaţilor erau transferate de către inculpatul Ş. B.-G., în străinătate. Aşa este cazul numitei A. M.-A. care, iniţial, a practicat prostituţia pe raza judeţului Gorj, în folosul lui Şalapa Bogdan şi Nimară Dumitru Florin, iar în momentul în care aceasta a dovedit că este devotată celor doi inculpaţi şi chiar i-a anunţat pe aceştia că una din tinerele care practicau prostituţia în folosul celor doi are legitimaţie de poliţist local, a sprijinit-o să plece în Austria, în cursul anului 2012, unde a practicat prostituţia, realizând câştiguri ce au fost împărţite, conform înţelegerii, cu inculpatul Ş.“, se arată în rechizitoriul DIICOT, citat de adevarul.ro.

Potrivit procurorilor, la gruparea lui Cartianu au aderat Şalapa şi Nimară. Printre prostituatele racolate se numără şi multe minore. Tinerele aveau vârste cuprinse între 14 şi 29 de ani.

„Legătura infracţională dintre inculpaţii Cartianu Ion Claudiu şi Nimară Dumitru Florin s-a consolidat în cursul anului 2009 când, împreună, au racolat, cazat şi obligat să se prostitueze, prin ameninţarea cu acte de violenţă, pe minora V. G. (15 ani), profitând de starea de vulnerabilitate a minorei care ajunsese în municipiul Tg.Jiu, din judeţul Hunedoara. Sub pretextul unei relaţii de prietenie, inculpatul Nimară Dumitru Florin a cazat-o pe aceasta la locuinţa sa pe care o avea la vremea respectivă, o garsonieră situată în muninicipiul Târgu Jiu, şi, în baza unei înţelegeri prealabile avute cu inculpatul Cartianu Claudiu Ion, au obligat-o pe tânără să întreţină raporturi sexuale cu diferite persoane, în garsoniera sus-amintită sau în diferite alte locaţii de pe raza judeţului Gorj. Banii obţinuţi din activitatea respectivă, le-au revenit în totalitate celor doi inculpaţi“, se mai arată în rechizitoriu.

Bogdan Şalapa şi-a deschis un club de noapte chiar vis-a-vis de Direcţia de Finanţe, astfel că prostituatele au fost angajate ca animatoare, iar clientela a devenit selectă. Clubul era frecventat de poliţişti şi de comisari de la Garda Financiară, mai scrie adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net