Un tânăr a sărit într-o piscină de bucurie că Halep a câștigat. S-a lovit la cap și a murit

10670236_885357924822878_7721856276812795383_n.jpg

Attila Ganea a decedat după ce a sărit în piscină de bucurie că Simona Halep a câștigat la Roland Garros
Foto Facebook Attila Ganea

Attila Ganea s-a bucurat foarte tare că Simona Halep a câștigat Roland Garros și a sărit într-o piscină pentru a-și manifesta sentimentele de entuziasm. Însă lucrurile nu au decurs conform planurilor, iar după ce s-a lovit puternic la cap, a decedat. El a petrecut alături de prietenii lui la o petrecere în care au urmărit cu sufletul la gură meciul Simonei, dar totul a luat o întorsătură mortală pentru unul dintre petrecărteți.

După ce s-a aflat faptul că Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens la Roland Garros, toți cei adunați acasă la unul dintre prieteni au sărit în piscină. Attila Ganea a intrat prea adânc în piscină și s-a lovit la cap, lovitură care a fost mortală pentru el. El a lovit cu capul fundul bazinului, acest lucru i-a fost fatal. Atunci când a ieșit din piscină, el a mărturisit că avea dureri de cap, dar nu a cerut imediat ajutor medical. S-a retras pentru o perioadă pentru a se odihni, iar după ce s-a întors la întâlnirea cu prietenii lui, i-a fost foarte rău. O ambulanță a fost chemată imediat de prietenii săi, el a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, acolo unde a ajuns în comă. Marți, 12 iunie, el a intrat în operație, însă nu a rezistat intervenției și a decedat, conform adevărul.ro.

Tânărul de 28 de ani urma să se căsătorească în toamna acestui ani, mai exact pe 22 septembrie cu Cristina, iubita lui. Ea a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.
„Mă simt singură, debusolată şi goală pe dinăuntru, viaţa mea nu mai are niciun sens fără tine. Urma să ne legăm destinele şi în faţa lui Dumnezeu... După nuntă mi-ai promis că facem un copilaş...abia aşteptai momentul ăla, pentru tine făceam ORICE şi tu ştii prea bine...mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodată în afară de părinţii tăi! De acolo de sus sa ii veghezi si sa ai grija de ei....eu promit la fel! Voi fi alaturi de ei mereu! Nu imi iau ramas bun de la tine, iubirică... pt ca tu vei fi mereu în sufletul si inima mea. Tu vei trăi mereu în sufletele, inimile si gândurile noastre! Nu ai idee câtă lume îndurerată ai lasat in urma ta”, a scris ea.

 

loading...
Loading...