Un tânăr a intrat cu mașina în mulțime la un mall din Brăila. Mai mulți răniți

tanar-masina-mall-braila.jpg

un tanar a intrat cu masina in multime la un mall din braila
Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina în mulțime în parcarea unui mall din Brăila
foto: obiectiv.ro
Citeste tot despre: 

Incident deosebit de grav în parcarea unui mall din Brăila. Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina în oamenii aflați în parcare, după ce, cu ceva timp înainte, înjunghiase un bărbat în localitatea Cazasu.

Update Alte două persoane au ajuns la spital, cu traumatisme. TÂnărul a înjunghiat un bărbat în localitatea Cazasu, apoi a lovit cu mașina două persoane pe centura Brăilei și, în cele din urmă, a intrat în plin în mulțime în parcarea mallului, unde a rănit cel puțin șase persoane, dintre care doi copii.

Un șofer a intrat cu mașina în mulțime, duminică, în parcarea unui mall din Brăila, rănind mai multe persoane. Unul dintre răniți a fost preluat de un elicopter SMURD. Șase victime, patru adulți și doi copii, au ajuns la Spitalul Județean Brăila, cu traumatisme craniocerebrale. Persoana înjunghiată, un bărbat, a intrat direct în sala de operație, iar starea lui este în prezent foarte gravă.

Potrivit ziuaconstanta.ro, înainte de a intra în mulțime, șoferul ar fi avariat 7 mașini. Polițiștii de la IPJ Brăila au transmis un comunicat în care precizează că totul a pornit de la o ceartă între doi bărbați.

”Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”.

Martorii susțin că bărbatul era incoerent. În urma testării cu etilotestul, s-a descoperit că tânărul consumase alcool.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1